En herrejösses blogg.

Alla inlägg under oktober 2012

Av malin - 8 oktober 2012 08:55

Igår så var det middag hemma hos morsan och shit va gott det var! (Men va fan, jag har glömt att ladda upp bilden på Svea i hennes overall!!) Tänkte kasta in ett kort på de goda, det vart en superduper god thaigryta!

Gick ut till lekparken hemma hos mig och gungade lite med Svea och Tobbe, men dom följde med hem och slaggade här. Nu har vi alla ätit frukost och jag ska snart hoppa in i duschen så jag blir lite mer som en människa.


Dagen till ära blir att städa och leka med ungarna i lekparken. Tjejen som köpt sängborden kommer idag och hämtar dom och jag ska lägga upp lite nya saker som jag vill sälja.
Igår kvälls så kom jag på att jag fått en enastående erbjudande om att framkalla bilder för 0.10kr och det kunde jag inte motstå så vi gick ut och beställde 104st kort (eftersom det bara gällde 100 kort), men sen hade Tobbe 20 gratis kort så alla som allt, vart ca 75:- och då låg frakten på 69 :)
Morsan var även här för någon morgon sen så vi beställde ett gäng presenter/julklappar till barnen, Svea ska få en pulka ned värmedyna, kostade bara 59:-


Hoppas ni alla får en underbar morgon!! Korten kommer snart!
PUSS

Av malin - 6 oktober 2012 17:41

Har varit ett stort intag av kaffe idag och även lite onyttigheter. Vart smörgås til frukost och sen en bit kladdkaka med lite knäcköverdrag på hemma hos Tobias föräldrar.
Tobbes farmor och farfar mötte vi på parkeringen precis när vi klivit ut ur bilen och Svea fick en tidig fördelsedags present eftersom det börjar bli så kallt på dagarna, så ni får en bild sen när jag skrivit klart de här.


Nu är Tobias och är chaufför till sin syster och jag beställde med lite käk hem, mera onyttigheter, men det unnar jag oss nu eftersom imorgon ska Svea hem till Tobias och vara där hela veckan och kommer inte hem förrens på söndag, vi kommer ju att träffas under veckan men det är jobbigt ändå, sen på fredag ska Elvia dit med och kommer hem på söndag också såklart! :)


Ska kolla på vad vi ska se på för film medans vi äter. MEEEEN!!! Jag har ju glömt att skriva de!!

Vart grymt äcklad imorse när jag skulle hämta upp Elvira ur sängen när hon vaknat. Hela jävla ungen och sängen (stommen och kläderna) var dränkta i bajs, även på tapeten så var de bajs. Hon har alltså haft sönder sin blöja under nattens gång och kletat som fan utan att säga något. Vart att ringa morsan och be om assistans. Så hon satt med ungarna medans jag sanerade rummet, blääää!!!


Dags att plocka ihop och göra klart tills maten kommer.
PUSS

Av malin - 6 oktober 2012 07:56

Att höra kaffebryggaren puttra och arbeta på morgonen är underbart och känna doften är obeskrivligt!
Svea äter sina mackor nu, Elvira sover och Tobias kommer snart och låter mig låna hans dator!
Igår så möblerade jag om i mitt sovrum, trodde även att jag aldrig skulle sluta tvätta och sen pratade jag med CDON. Men var tvungen att skicka ett kontakt formulär eftersom jag även anser att jag ska få kompensation för att jag betalar för något jag inte kan använda. Så nu får vi allt se vad som sägs, servicetiden har gått ut så håll tummarna att det blir bra snart!
Idag händer inte så mycket, ska mysa med flickorna ikväll och ha det trevligt, kanske bjuda över morsan? :)
Nu är bryggaren klar och jag ska börja dagens kaffe intag! PUSS

Av malin - 5 oktober 2012 08:12

Svea vaknade kl 5 och vid frukosten så drog jag upp persiennen och då hämtade hon ögonen (som hon säger). Är man känd så är man ;) haha sötnosen!

Av malin - 4 oktober 2012 15:21

Självklart har vi bjudit Mia på kanelbulle idag, Micke fick en han med som han får äta efter jobbet. Har åkt runt lite idag med Tobias igen, hejja! Han är så sjukt duktig nu på att köra bil och jag är grymt stolt, snart får han nog kortet hoppas jag! Han har lovat att första resan som vi ska ta blir till Ullared, kan man inte bli annat än exalterad?!

Ungarna har ätit nu och de ville ju vakna väldigt tidigt så klockan 4.50 vaknade vi och jag har nog druckit 5 glas kaffe, mummsigt!

Nu kollar jag på Johan Falk 107 patrioter och jag tycker det är en av de bästa!!! Jag vill inte skriva så mycket heller eftersom att jag vet ju inte om ni som läser vill veta något?! Men jag kan säga att det bästa med filmen är ju handlingen och sen det sämsta med filmen är att den snygga Frank Wagner inte är med så mycket, men det går ändå.


Sjukt fint väder ute så jag ska nog ta och packa väskan och gå ut till lekparken snart med flickorna, Tetta skulle kanske komma förbi idag också och Fia ville ta en fika i lekparken, mysigt!!

/PUSS

Av malin - 4 oktober 2012 14:19

Gräddstuvad pyttipanna med sparris och finncrisp med kalkon och mozzarella.

Av malin - 4 oktober 2012 14:19

Gräddstuvad pyttipanna med sparris och finncrisp med kalkon och mozzarella.

Av malin - 3 oktober 2012 19:15

Försökte hur många gånger som helst igår att logga in och blogga lite, både via mobilen och datorn, men ikke sa Nikke. Hm! Men nu fungerar de och Tobbe är här så jag tar tillfället i akt och bloggar lite. Flickorna är precis lagda och vi har fyllt i en enkät om komunen som vi bor i som ska skickas in till statistiska centralbyrån tror jag de var.

Annars har det inte hänt så mycket idag, det är ju kanelbullens dag imorgon så jag har bakat bullar idag, jävlr va goda dom blev om jag själv får säga mitt! Så imorgon bjuder jag på bullar, generösa jag! =) Kaffe intaget har varit stort idag så jag tror Tobias får slagga här inatt så det inte händer nå knepigt om förra gången jag intog mycket kaffe. (låg och skakade i badkaret, tänk er en avtändning)


Vi har även varit och hämtat ut Sveas jacka, får se om vi får den andre såld eller om vi kanske får lov att skicka tillbaka den, ingen som är sugen på en softshellsjacka i storlek 92, den här. Vill ha full pris för den, alltså 299;-

Nu ska jag trycka ner mig i soffan med en bulle, PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards