En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juli 2009

Av malin - 14 juli 2009 14:01

Stannade kvar hemma hos morbror & AK igår, så efter mamma & Benke hade åkt så åkte jag, morbor & AK till Edsbyn för att kolla på några extra lysen, men affären var stängd så vi åkte hem igen. Gjorde varma mackor, smaskens till max. Sen på kvälla kollade jag & Kim på film, det vart 'Änglar & Demoner', 'Hostel & Hostel 2', huiffwa, men efter 2:an så gick vi å la oss, somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Vaknade imorse, gick ner å drack kaffe med AK. Åkte in till Alfta för att hämta Jon också. Sen tillbaka hit. Sen kom det ett karl och hans son hit för att leta reda på deras tjurar, dom hittade väl alla tillslut, en satt fast mellan några stenar så den fick dom hjälpa. Vet inte om dom fick loss han eller hur det vart. Men men, inte min tjur så det är inte mitt problem.

Åker hem imorgon, så då ska jag hem till Fia och hämta nyckeln eftersom jag ska bo där torsdag-lördag, eller om det var onsdag-söndag, hm, kommer inte ihåg, men det märks väl imorgon hur det blir. Sen hem till mamma å prata med henne, detta fungerar ju inte. Alla gräver ner sig å vi kan inte fortsätta med det. Älskar dig mamma, kämpa med mig <3

Jag fattar inte hur vi ska kunna leva såhär, vi kan inte leva såhär!
/malintjus

Av malin - 13 juli 2009 15:13

Emma; Okej, jag ska kolla upp det där ja :)

Sitter hemma hos morbror å AK nu, har ätit pösla, bacon å potäter, mumma va gott det var. Åkte först till Söderhamn för mamma skulle ta prover, så jag sprang hem till Lillemor för att hämta mina briller som jag glömt där. Sen far vi till ÖB för vi skulle köpa vindskydd å jag en hemtelefon till mamma, inget utav de fanns så vi drog till Bollnäs. Hem till kusinerna å drack kaffe å kollade på gamla kort, mysigt. Nu är vi här hos morbror, har kollat på kort/filmer från begravningen, väligt fint var det.

Sen blir det hem å mysa ner sig med film, någon som vill göra mig sällskap? Sen är min telefon trasig, så ni kan inte ringa, bara sms;a, men sms:en är snart slut med, hem telefonen är trasig, så skriv brev om det är nå ;)

Nu blir det mys i soffan med dom andra.
/malintjus

Av malin - 12 juli 2009 17:24

Åkte hem till LIllemor runt 11 igår, sen ner å handlade. Tog en dusch så gjorde oss iordning. Runt halv 5 kom Mattias å Sofie så då började vi med pajerna och att skära frukt/grönsaker. Mötte upp Sara sen käkade vi, fy stan så götta det var, käkade upp 1,5 paj. Gjorde bål i en hink å man fick bara dricka med sugör i den, haha. Sen kom Erik å efter ett tag så gick jag å mötte upp Jessica & Ronny. Satt ute på ballen å körde 'Jag har aldrig', haha det var ju skit kul iaf. Sara är ju så smidig så hon hade ner typ allt på bordet så det vart glassplitter överallt, uffwa! Klockan bara flög iväg så vi kom inte ner på stan förrens halv 12, så in på Muskan å gav gärnet.
Dansade, drack å stojjade. Träffa ju Henke där också så vi snackade ett bra tag å många gånger om våra problem :) Haha, tack för de :) Sen fanns det några, eller ah, många äcklen där också som kunde ha stannat hemma. Sen skulle jag få sova hemma hos Sofie så jag fick hennes nyckel å sen gick jag, Ronny å Jessica mot tallvägen, Jessica gick hem till dom direkt men Ronny följde med så att inte någon neger skulle käka upp mig. Sen fick jag lägga mig å sova, sov som en prinsessa.Men tack Lillemor, Sofie, Mattias, Sara, Erik, Jessica å Ronny för en toppen kväll :)

Mamma å Benke kom å hämtade upp mig i stan så vi åkte och handlade på ÖB, köpte en tomte till mamma som hon kan ha i trädgården, en sen morsdagspresent sa hon att det var, så hon fick väl ta den :) Men jag vart mer sugen på att köpa ett troll till henne, men den kostade ju 300kr typ, det har inte jag råd med just nu, ska ha pengar till Kuggnäs också :o

Min telefon har fått spader också, så jävla störd, det står att jag har en handsfree i, men det har jag inte, så jag hör inte vad folk säger och dom hör inte vad jag säger i telefonen. Blir så jävla arg! Sen visar batteriet att det är slut, när det är fullt egentligen. Måste köpa en ny telefon -.-

Ikväll blir det spa med mig själv, ompyssling till max :)
/malintjus

Av malin - 11 juli 2009 16:10

Nu kommer det, se upp folk, my dream man;

jag vill ha spänning, en kille som vågar saker, som vill ut och ha kul. en som kan ha kul med alla! en som bryr sig om mig och värdesätter mig som den jag är och inte den som han vill att jag ska vara. en som älskar mig. han ska vara trevlig, glad, omtänksam, ha antingen bruna mörka ögon eller klar blåa som havet.. men ändå så vill jag att han säger nej till mig och är det kaxiga lilla aset, men som innerst inne vill vara mysmongot. jag vill kämpa för en kille. han ska ha sitt egna liv men ändå vara trogen. han ska vara längre än mig, minst 170 cm, ha muskler - inte värsta body buildern utan normal, gärna hår på huvudet så man kan pilla lite i de, men rakat går också väldigt bra, gärna bad boy stilen. han ska bli min, men vart finns du?

han ska vara som i denna låt, love it! ; http://www.youtube.com/watch?v=1EcLRi6lCow&feature=related 'a boy whit hell in his eyes'

Av malin - 11 juli 2009 14:14

Tommy följde med oss in till Söderhamn igår så det va kul. Sen mötte vi upp Jessica, in på krogen och där stod Lillemor å spana. Haha, sen ut å mötte frugan, älskling, gud vad jag har saknat dig! Sen hör jag att någon skriker 'Malin' så jag vänder mig om å där sitter ju Jännu, älskade Jännu, henne har jag inte träffa på år å dar, sa hejdå till frugan å sprang upp till Jännu å snackade sönder. Så ska sova hos henne lite granna också :) Sen vart det så tråkigt så Mattias skulle köra hem mig, men han orkade inte så jag slaggade där.
Vaknade vid 7 imorse å kollade lite på datorn. Sen körde han hit mig till Lillemor runt 11 för han skulle hem till Lina eller hur det nu va. Satt å snackade lite om gårdagen med Lillemor, sen kom Mattias å Sofie, så vi åkte å handlade på boa, Lidl å Lindex, så nu har jag nya sexiga trosor, hittade fan ingen bh. Negerbajs! Men det hittar jag nog senare.

Snart så blir det en dusch å lite sminkning så jag ser okej ut. Blir väldigt kort kort idag eftersom det är så varmt å  jag har bara mina jeans shorts med mig, haha. Får se hur det går med den biten, men det ska nog gå. Lillmor fyller ju år imorgon så det firas idag med tacopaj å annat götta. Ska hjälpa henne med allting nu när vi har duschat klart.

Kan man älska nån på avstånd, ja det skiljer många mil.
/malintjus

Av malin - 10 juli 2009 11:27

Igår så åkte jag, bror, Kewa, Jonatan å Tomas in till Söderhamn, så vi handlade lite å sen vart det donken, smaskens. Åkte hem å Tomas sov här igen, men han somnade vid 6, så jag gruvade mig att vakna idag, för hur tidigt han skulle upp. Satte mig å kollade på film med Kewa. Jag hade tappat min telefon i en vattenpöl också så jag var tvungen att stänga av den, såklart fungerade inte knappen till koden, så jag fick inte upp den, men efter många om å men så fick jag upp den, så nu har jag telefon :)
Natten var nog den värsta på länge. Vaknade flera gånger å höll på att spy, den där känslan som jag hade när jag var som sjukast, jag förstår inte hur jag kunde må bra utav den, jag trodde jag skulle svimma direkt, gick på toa å blötte ansiktet så det vart kallt, det kändes som att jag kunde koka ägg på mig själv. La mig i sängen å nu skulle jag verkligen dö trodde jag, fyfan så dålig jag var. Men jag överlevde iaf. Drömmen var ju värst den med. X ringde till mig å pratade säkert i 3o min, sen så la han på för hans tjej sa det å hon var jätte arg. Å jag vet inte allt jag drömde, jobbigt var de.

Idag så ska jag åka intill Söderhamn med Kewa å köpa nya underkläder, ojssan, jag ska vara het ikväll när jag ska ut på Muskan med Sara. Det är sista kvällen för Sara som hon kan gå ut på, så då ska vi fira till det. Först kommer hon hit så ska vi göra oss iordning, sen bär det in till Söderhamn. Ska även till Högtrycket idag på någon jävla föreläsning, får se vad den handlar om. Tråkig är den nog, men men, pengar får jag :)

Bete dig som en vuxen människa.
/malintjus

Av malin - 9 juli 2009 11:47

Igår kom Tomas hit å skulle bada, å det fick han ju såklart. Sen skulle han sova här också, så vi gjorde kvällsfika, sen kom han över med 'Tomas tåget' filmer. Kollade lite på de sen nattade vi honom. La oss å kollade på 'P.S i love you', alltid lika hjärtekrossande. Man inser då verkligen vad kärlek är för vissa. Sprang över till Jossan å beställde biljetter till Kuggnäs också, så jävla skönt att man kommer dit i år med, nu blir det att handla alkohol :)
Vaknade imorse 5.3o, så vi klädde på oss och slet upp Sara efter många om å men. Det regnade ute så Lill körde upp oss. Lämnade av Tomas å sen tog vi en liten promenad i regnet. Sen gjorde vi frukost, somnade till någon film, Sara gick in å la sig i sängen. Vaknade utav att Sara har missat bussen till sitt möte å att någon killar mig på foten, kollar upp, där står lilla Kewa, så man hade någon att snacka med medans Sara flummade sig som vanligt. Sen åkte Sara å jag satte mig å slappade. Sitter nu här å lyssnar på ljuv romantisk musik, känner lite ensamhet, men det kanske är det man ska göra ibland? Jag vet inte riktigt om jag tror på evig kärlek eller kärlek vid första ögonkastet eftersom jag aldrig har upplevt de, eller jo. Kärlek vid första ögonkastet är väl Filip å det kommer vara min första kärlek, haha. Lilla gubben, undra vart han håller hus nu ? Hmm, kanske kolla upp det senare :) Men jag vill hitta honom, han med det stora H:et, han som får mig att le vid alla tillfällen, han som har en axel som man kan luta sig emot, han som överraskar mig när jag minst anar det, han som fins där för mig..

Idag blir det iaf lunch hemma hos farmor med bror å Kewa, sen ska jag hämta Tomas från dagis vid 4 snåret. Ska försöka tvätta lite också, finns ju inga kläder att ha, huffwa! Men jag måste fan leta reda på tvättstugenyckeln, blir tokig på att låna Lills hela tiden. Aja. *

Sometimes we put up walls,
not to keep people putside,
but just to see who cares enough to break them down.

/malintjus

Av malin - 8 juli 2009 15:25

Min röv, Majsan hade knäppt kort på bilen å just då visar jag röva, haha. Ska antagligen rätta till kläderna, men vad gör Per ? Ska han hjälpa till eller? Haha.

Ovido - Quiz & Flashcards