En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juli 2009

Av malin - 22 juli 2009 11:10

Igår/inatt så pratade jag å Johan i nästan 4 timmar, haha, ingen utav oss kunde fatta att tiden gått så fort. Men som han sa, tiden går fort när man har roligt. Så han kommer på söndag eller måndag, han visste inte än, men det ska bli kul. Massa film (skräck så klart), ut å gå varje morgon, sen skulle han göra gröt, kaffe till frulle, fast jag bara vill ha kaffe, haha. Sen slappa.

Har vaknat fler gånger inatt, blir tokig på mig själv, varför kan jag inte sova? Ska hem till SlintJanne idag, åker med 14.1o bussen, så då får jag någon å sova med. Blir ensam där i några timmar eftersom hon jobbar å står i. Sen imorgon åker jag till Hudik med farmor, hon ska på sjukhuset å fixa nå, sen hem å tillbaka till stan, för då ska jag fixa kalluffsen, så man blir lite bättre i den med. Måste köpa hårfärg så jag blir blondare till Kuggnäs.


Nu ska jag hjälpa mamma AK med att flytta saker.
/malintjus

Av malin - 21 juli 2009 10:19

Igår hämtade AK upp mig på busshållplatsen, åkte hem så jag gav henne 3 blaffiga rosor, yaaay. Stod mitt på köksgolvet å grät, hon tyckte att jag hade varit lite busig, men att jag inte fick göra sådär, eftersom jag har en sån dålig ekonomi, haha. Skit i de :) Åkte sen på affären, kyrkogården å sen hem å lagade mat, tacos, yummie, sen vart det soffmys med henne å morbror. Jag tog mig tid för att platta håret med, sen Beck å natta.

Vaknade lite då å då inatt eftersom jag fick sms, klev upp 9.2o, drack kaffe å nu sitter jag här. AK kom precis ut från duschen så nu ska jag väl in å försöka fräscha upp mig lite, wowowow! Sen ska jag nog ringa på 2 jobb idag, hittade ett som jag ska fråga lite om för det står 2 olika arbetsorter, sen så är det ett annat jobb här i Edsbyn/Bollnäs som AK berättade om igår å det vart jag jätte sugen på, så vi får se hur det blir, hoppas hoppas!

Lite mer kaffe, sen en god dusch å uppfräschning.
/malintjus

Av malin - 20 juli 2009 07:02

Svar till Emma; Ja jag ska dit en snabbis nu på möra å snacka med Magnus.
Svar till Sarina; Jag tiggde av Sussanne.

Igår så kom Sara å hennes goa pappa Håkan och hämtade mig. Åkte hem till dom å det kändes som om att jag kunde andas. Vi gick ut å satte oss på altan å pratade, Sara kejderökte å jag öppnade mig som en bok. Kändes så skönt att få lätta på axlarna. Men idag så kommer det stora, jag ska berätta det för Anna-Karin, reaktionen kommer inte att bli lika som Saras å det är jag beredd på.

Åker in till stan om ett tag nu, ska bli skönt att snacka med Magnus på rc, så han får snacka med Laban, jag å min Vevve ska ha våra pengar! Sen blir det soc å blomhandeln, ska handla lite flowers till morbror å AK. Sen ska jag gå den där über långa vägen till dom, för jag måste röra på mig :)

Kort inlägg nu, längre senare kanske.
/malintjus

Av malin - 19 juli 2009 18:38

Hade tvättstugan imorse med mamma, så upp runt halv 7, huffwa va trött jag var. Halva natten tillbringade jag med Sara, snackade om folk till min lista, hoppas verkligen folk sponsrar, iaf dom som känner mig. Ska ta tillbaka alla pengar som folk är skyldig mig å det ska gå med snabba takter!! Måste få ihop pengar, så jag ska sluta snusa nu också, gud så duktig jag är! Iaf, efter tvätten så gick vi ner på Konsum å handlade lite, skicka brev till min faster också, så i smyg tiggde jag lite pengar, haha. Sen hem å drack kaffe, Lill skickade sms också så jag fick massage, eller ska jag säga tortyr? Jag fick iaf reda på vart ordet tortyr kom ifrån; rump massage, fy i satan va ont det gör, men det är skönt efter ett tag, men iiischa! Sen gick vi ner till Preem så vi hyrde två filmer. 'The women' tror jag ena hette å den var inte så bra, men den andra 'Valkyria', den var helt okej, jag hade ingen aning om att folk hade vänt ryggen mot Hitler å försökt mörda honom innan han själv tog självmord, se värdig, jag rekomenderar den :)

Ska försöka ta mig härifrån också, vill inge mer nu. Så imorgon åker jag till stan å ska göra lite ärenden å träffa Sara, handla blommor å sen åker jag hem, till mitt hem hos morbror. Bor nästan där känns det som, men det är en väldigt skön känsla, att kunna prata med dom utan konsekvenser, eller vi får se imorgon, då ska jag snacka allvar med Anna-Karin, kommer säkert gråta, men jag är en stark människa å kan klara allt själv!

Nu ska jag försöka ta mig härifrån :)
/malintjus

Av malin - 18 juli 2009 14:14

Igår så åkte jag, Kewa, bror å Tommy in till stan för att kolla på 'Harry potter' filmen, men efter halva så varj ag tvungen att åka hem för då var det i botten. Höll på att svimma å spy typ hela tiden. Så mamma å Benke kom å hämtade mig, så vi åkte hem å kolla på tv. La mig runt 1 eller nå å somnade, vaknade, somnade,vaknade. Kan fan inte sova om nätterna nu, vaknar konstant. Har ingen aning om varför jag inte sover. Värken fattar jag ju för den fixar jag ju själv, så dum som jag är. Men vad ska jag göra då? När jag mår dåligt så tar jag ju till ätningen. Jag kommer alltid att göra det eftersom jag en gång har varit i skiten, så det blir en försvarsmekanism.

Sitter nu å kollar på 'Nils Karlsson pyssling' med Kewa, jippi! :D Har varit ute å åkt lite bil och senare så kanske det blir bad om vi får med Tommy, men det ska väl inte vara helt omöjligt tror jag..
Snart bär det av till Kuggnäs också, å min efterlängtade födelsedag, efter Kuggnäs så åker jag nog ner till pappa å firar den där, hoppas jag bara får pengar, för det är de enda jag vill ha. Pengar till operationen. Så jag sa det idag till mamma att hon inte skulle köpa nå, bara en 1oo lapp skulle hjälpa mig, då fattas det ju inte så himla mycket, haha.

Nu snurrar allt för mig.
/malintjus

Av malin - 17 juli 2009 18:05

Svar till Kulturkamp; Ja jag åker dit, var där förra året med så :) Jag fyller år när den festivalen är så det blir kul. Men det är klart att du ska på Kuggnäs, det är sista året dom är där nu, sen för flyttar dom sig till andra sidan av Nyköping. Men du gör som du vill, du får nog kul på båda ställena :)

Kom hem för någon timme sedan från Fia. Igår så körde Benke dit mig för det regnade som fan. Sen slutade de så jag tog en promenad med Selma upp till Tessa för att hejja på henne å Jossan. Dom följde med tillbaka så jag köpte cigg till dom å sen gick dom. La mig i soffan å pluggade lite, men det gick inge bra. Så jag kollade klart på lite program å la mig 22.oo, kan ni tänka er, det kan då inte jag, haha. Vaknade runt 2-3 å sen var det kört, somnade om å vaknade hela tiden, sen klockan 6 var jga klar vaken, så efter 3 timmars försök till att somna så klev jag upp. Tog en promenad med Selma, tänkte hälsa på farmor men hon var tydligen inte henne så jag gick hem jag med. Lagade lite frukost å myste ner mig i soffan. Sen har jag bara slappat.

Ikväll kanske jag ska på bio med bror, Kewa å Tommy, ska se på den nya Harry potter, det blir nog kul de med. Sen äta efteråt, hm, det märks :)

Jag kan inte sluta tänka på dig, jag saknar faktiskt dig, så lång tid nu sen jag såg dig å pratade med dig. Hoppas du har det bra iaf.
/malintjus

Av malin - 16 juli 2009 13:49

Vaknade igår runt 8, åkte med 1o.1o bussen ifrån Runemo, eller ah, morbor hade fått bytt buss 3 gånger så han var ju lite försenad, men det gasade han igen. Kom till stan, sådå satt jag å väntade på Ronny i typ 4o min, ganska segt. Köpte pizza till oss fyra, så mamma å Benke fick 1, sen delade jag å Ronny på en. La oss å kollade på film, sen bjöd Tommy på kaffe, Jessica kom efter ett tag hon med, sen vart det mys hemma hos Tommy. Kollade på film, spelade kort och badade. Eller ah, Ronny & Tommy badade. Sen hem tillbaka å kollade på mer film, Tommy somnade ganska fort, sen gick Jessica upp. Tommy vaknade efter ett tag å Jessica kom ner. Sen gick vi alla å la oss.

Vaknade runt 11 allihopa. Så slappade lite sen åkte Ronny & Jessica hem med 13.12 bussen. Jag donade lite hemma hos Tommy sen gick jag hem med. Så nu har jag ätit lunch å ska packa. Ska sova hemma hos Fia eftersom jag ska vara hund/katt vakt. Så vi får se hur det går, det mullrar som satan lite då och då. Vet inte om jag vill vara ensam då :s Men det märks.

I can make this, but most i do it for my own?
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards