En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 17 juli 2009

Av malin - 17 juli 2009 18:05

Svar till Kulturkamp; Ja jag åker dit, var där förra året med så :) Jag fyller år när den festivalen är så det blir kul. Men det är klart att du ska på Kuggnäs, det är sista året dom är där nu, sen för flyttar dom sig till andra sidan av Nyköping. Men du gör som du vill, du får nog kul på båda ställena :)

Kom hem för någon timme sedan från Fia. Igår så körde Benke dit mig för det regnade som fan. Sen slutade de så jag tog en promenad med Selma upp till Tessa för att hejja på henne å Jossan. Dom följde med tillbaka så jag köpte cigg till dom å sen gick dom. La mig i soffan å pluggade lite, men det gick inge bra. Så jag kollade klart på lite program å la mig 22.oo, kan ni tänka er, det kan då inte jag, haha. Vaknade runt 2-3 å sen var det kört, somnade om å vaknade hela tiden, sen klockan 6 var jga klar vaken, så efter 3 timmars försök till att somna så klev jag upp. Tog en promenad med Selma, tänkte hälsa på farmor men hon var tydligen inte henne så jag gick hem jag med. Lagade lite frukost å myste ner mig i soffan. Sen har jag bara slappat.

Ikväll kanske jag ska på bio med bror, Kewa å Tommy, ska se på den nya Harry potter, det blir nog kul de med. Sen äta efteråt, hm, det märks :)

Jag kan inte sluta tänka på dig, jag saknar faktiskt dig, så lång tid nu sen jag såg dig å pratade med dig. Hoppas du har det bra iaf.
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards