Direktlänk till inlägg 23 oktober 2012
Ja, jag gjorde en stor sats kebabgryta till mig själv, beroende på hur mycket/lite ni äter så är mängden olika.
Denna vart även stark så jag kan rekommendera en normal tacokrydda om ni inte klarar lite hetta ;)
1kg kebab
2 burkar creme fraiche paprika/chili
4dl grädde
2 paprikor (jag hade röda)
1 påse stark tacokrydda
1 purjolök
2 burkar champinjoner (- alt färsk champinjon)
1. Hacka purjolöken och paprikorna (champinjonen om den är färsk) och bryn de lite. Häll i en kastrull.
2. Stek kebaben och lägg sedan de i kastrullen.
3. Häll i resterande (champinjoner, tacokrydda, creme fraiche & grädden) och låt koka i ett par minuter.
Jag åt med en tomat, mildt och gott. Smaklig måltid.
Sitter och lyssnar på ljudboken Torpeden : en bok om Johan Darwich som läses utav Jens Hultén, en röst som jag tycker är otroligt behaglig att lyssna på. Han passar bra att läsa denna bok. Svea sitter mittemot mig och ritar, Elvira är ute och leker, ...
Sitter vid köksbordet och dricker en mugg kaffe (eller barnen tror det iaf, cola är det egentligen), har precis käkat lunch och nu ska jag snart fortsätta att plugga matten. Har inte kunna satt mig någonting med det i veckan så nu sitter jag och förs...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|