En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juni 2010

Av malin - 21 juni 2010 07:53

Nu har jag gjort om bloggen lite, variation är alltid bra, på alla sätt och vis. Nu ska jag ta och göra en smarrig frukost och sen ska jag börja min dag. Jösses, hur ska jag hinna med allt?! Men får försöka, i can do it!

Solen lyser fortfarande och inte ett enda moln på himmelen, så detta kan bli en toppen dag! Att kliva upp tidigt på morgonen är verkligen min grej, då får jag allting gjort.

Nej ni mina kära kamrater, så här blir ingenting gjort! 

Av malin - 21 juni 2010 06:27

Klockan 6 ringde väckarklockan på mobilen min och då satte jag igång kaffet, in och myste lite med älsklingen för att lätt väcka honom, vilken nit lott. Han har tydligen inte  sovit så mycket inatt, dumt, men han klarar sig nog. 
Sen vart det frukost för hans del, gjorde i ordning två till mackor som han ska ha till frukosten på jobbet och sen 1 till nu. Så nu har han ätit iaf så jag vet att han har lite mat i magen, hihi. Totalt freak, det är jag!

Nu ska jag ta och klä på mig och gå en promenad med Putte tillsammans med Tobbe, sen hem och börja min dag, rutiner, kom in i mitt liv, flöda mig till vuxenlivet!
Ska skriva en to do list så ni hänger med idag :) Har en full späckad dag idag så vi får se hur mycket jag hinner, tänkte ta det lugnt imorgon och sen åker jag ju på onsdag!!


      

Av malin - 20 juni 2010 21:31

Haha, har nog aldrig skrattat så mycket i 1 timme och 15 minuter, sån jävla bra film! Förstår varför den är så kort med, hade den varit längre så hade begravningsbyrån fått kommit och hämta allihopa som såg den. 
Svärisarna kom först hit och käkade middag, fick lite saker för ovanlighetens skull, lite mattor, dynor till utemöblerna och sen en baby sitter.

   


Nu ska jag skriva en pack lista till mig själv och en till Putte/Tobbe, fast egentligen behövs inte det, men det är bra att älsklingen har en liten lista att följa. 
Sen blir det en tidig kväller eftersom han böjar praktisera imorgon, har gjort matlåda så allting är klart så, ska ladda kaffe bryggaren så det är bara att slå på den när han vaknar, eller jag kliver ju upp då med och tar Putte.

I want to show you all my love.. 

Av malin - 20 juni 2010 16:27

Har städat lägenheten nu, haft fin besök, gud så kul det var :) Så nu är det varma mackor i ugnen, en liten förrätt till oss innan vi ska bjuda svärisarna på middag, en simpel och liten middag innan bion. Sen ska vi ner och se filmen Kommissarien Späck, får se om den är så bra som den verkar på reklamen. 

Ska ringa pappa och be honom sätta in pengarna nu så jag kan boka biljetten tills på onsdag, så som jag längtar!!

Av malin - 20 juni 2010 10:22

Vaknade i morse och sen dukade jag och fislisan fram frukost och sen käkade vi en brak frukost, smaskens! 


   


Lina njöt av frullen.


   


Igår så tänkte jag slänge upp lite bilder på magen, men stängde av den istället för den var så dum. Detta är iaf från vecka 19 där jag är nu.


     

Av malin - 19 juni 2010 22:44

Skit bra film, eller ja den är helt okej och jag kan nog se den igen om jag är ensam och är lite barnslig av mig, hehe. Nu har jag nattat prinsessan min och prinsen sitter i fotbad som jag ska ta och fixa fötterna på, sen skulle han fixa mina med, kors i taket!

Var till Marlene och hämtade min framsida till almanackan, fyfan va snygg den är! Vill fan tatuera in den, men jag vet inte riktigt, datumet är ju jävligt dumt att bränna in i huden utifall det inte förblir vi. Samma kille livet ut, vad är problemet? ;) hahaha. 


  

Av malin - 19 juni 2010 13:35

Nu ska jag snart käka lite, strips & ost shnitzel. Har träffat min prinsessa idag med i Svea parken, sen åkte dom hem och vi gick hem. Äsch, hon kommer snart igen, men va fan skriver så muppigt nu. Kort från kvällen hos Marlene, 2 filmer vart det bara, sen en bild på min överraskning från Tobbe.

                 

Av malin - 18 juni 2010 19:11

Sådärja, nu har jag ätit lite ravioli och smörgås, filmen Sex and the city är på tvn, fick ju den så jag måste se igen, så länge sedan jag såg den. Ska ner till Marlene och ha ett Harry Potter maraton med henne, alla filmer förutom 5an har hon henne så vi får se hur många vi orkar med. Sen blir det massa massa kaffe, som jag då tar med mig eftersom hennes tyvärr är slut, buhuuu!!!

Åh, nej nu måste jag nog masa mig ner så jag inte blir där hela natten, haha. På onsdag åker jag nog till pappa med, hurray, det gillas verkligen!


   

Ovido - Quiz & Flashcards