En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 12 juni 2010

Av malin - 12 juni 2010 23:12

Igår så hämtade jag Toma spå dagis, snacka om att jag fick en chock, gud så stor han har blivit. Sen ner till farmor och snackade sen till pizzan och käkade min pizza, smaskens! Hem till Hilde på en kaffe och sen till Lill på mera kaffe.
Åkte in till Söderhamn med 18.o2 bussen och träffade Sara m familj och några till. Har fortfarande panik när jag kommer till Söderhamn så hela den staden kan väl försvinna? Åkte hem med 19.2o bussen eftersom det var så kasst, hem till Tessa och där vart det en cider + ett glas mousserat (stava?!) vin till älsklingen.

Vaknade i morse och började packa mammas sakre, snackade med broder och Kewa och sen åkte vi, mamma skulle vara duktig så vi hamnade helt fel, men med svärmor i telefonen och Benkes kartläsning så kom vi hem till 5.
Nu har vi druckit kaffe med föäräldrarna våra, alla har åkt så nu ligger Gabriel och sover, eller han vaknade så Tobbe tog honom. Käkat pizza idag igen, höhö så gott!

Imorgon blir det hemfärd för hela slanten, ska kolla på några klänningar hemma hos Jessica när hon kommer hem med, så vi kanske slipper köpa en.
Lite bilder kommer imorgon, så bli inte allt för arga :)

Ovido - Quiz & Flashcards