En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av malin - 3 juni 2010 22:15

Svar till Maria; Jag vet inte riktigt, men i vecka 17 - 18 tror jag. Ska på ultraljud nästa vecka så då vet jag mer säkert :)
Svar till Thérése; Ja så himla underbart, speciellt när jag knappt kan ha min vanliga kläder :)


Har varit på en hel dag uppe på Norelund, lagade tacos och käkade med faster, Lina och Linas kompis Madde. Satan i gatan så gott det var. Sen ut och drack kaffe, solade och latade oss, vart super duper sugen på glass så vi åkte ner och handlade glass och bjöd alla barnen på gården, smaskens! 


   


Cenita åkte och hämtade Tom & Nina så vi satt och snackade lite skit, sen vart det lite mer snack och skratt, hehe. Tog en promenad hem och slängde i Putte i vattnet så han fick bada lite, det gillades ej. Snackade lite hemma och nu har vi precis ätit lite kvällsfika och kollar på film. Ska platta håret tänkte jag mig, men vet ej om jag orkar hehe. 

Av malin - 3 juni 2010 11:14

Nu har mitt efterlängtade paket från Halens kommit, min bh, bikini topp och 2 par trosor, så känner jag mig lite snyggare med magen.. Kanske tajm att knäppa nå kort på magen för det verkar ju efterlängtat.


     

Har tryckt i oss frukost nu och jag har tagit min medicin, har bara pillret kvar och det gruvar jag mig för, men igår så gick det ju bra. Solen lyser för fullt, Enhärjarna strömmar ut ur högtalarna, Lina sitter på altan och ''bakar''. Putte sitter nedanför och det söt ut så han ska jag snart ut med.

 

Av malin - 3 juni 2010 01:38

Sitter och lyssnar på lite gamla låtar nu sen man var 17 år och luktade kiss, höhö. Men det var tider det med. Har så otroligt ont i magen nu så jag vet inte vilket ben jag ska stå på typ. Men tror det snart blir kväller. 

Sitter och kollar på nyheterna på internet och det är tamme tisan mord och slagsmål överallt nu, shit! Inte kul alls, men att allt händer just nu är ju lite finurligt. Hittills har ingen dött i år för mig medans förra året så hade redan 4 personer dött. Usch!

Nej nu somnar jag snart! 

Ovido - Quiz & Flashcards