En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av malin - 10 juni 2010 22:00

Nu är jag hemma hos morbror, har varit med släkten hela dagen idag, Tobbe var med han också, tjoho! Åkte soms agt till Jeanette i Vallsta och fixade mig och sen åkte mamma & Benke, sen kom Tina, Julia & Josefine. Kollade på deras avslutning så söta, kul att träffa alla kusinerna J förutom Johan som jobbade. 
Åkte till Jontas och käkade glass, eller dom gjorde, mamma & AK kom och hämtade oss, åkte till gravarna och sen till MAX, mumma!

1. Johannes & Jeanette.    2. Josefine & Jeanette.           3. Johannes
     


4. Julia

 

Håret är jag riktigt nöjd med fast det är otroligt kort, axel/öron långt, har lingat det bara eftersom det var så trassligt. Naglarna är ultimat fina, har rosa detaljer på dom så det ska matcha bröllopet, snyggt! 


  


Satt och tittade på gamla kort med ifrån när man var liten, oj så söt man var =)
     

Av malin - 10 juni 2010 09:35

Har precis ätit frukost med prinsen och ska börja klä på mig och platta håret lite till, sen klockan 11 åker vi till Bollnäs - Arbrå och fixar frillan på mig och mina naglar, hihi! Oh ser framför mig när jag står i klänningen och är skit snygg! Svärmor hade ju hittat en klänning som jag tyckte såg skit bra ut, så ska testa den på lördag tror jag det blir, me like that very much!

Sen ska jag förbi mormor & morbrors gravar, länge sedan jag var där nu och det är hemskt, måste verkligen dit! Sen får vi se om vi stannar till på en kaffe tår eller två hos Tina & kusinerna, shit va fel det där vart, men ja sånt är livet.

Nu ska jag fixa mig, lägger in bilder sen på före och efter :) 

Ovido - Quiz & Flashcards