En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juni 2010

Av malin - 25 juni 2010 23:02

Idag så är det 9 månader med älsklingen, känns helt underbart, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Min kärlek till dig är oändlig och jag längtar så otroligt mycket efter våran prins/essa. 
Saknar dig nå så fasansfullt och det är så tomt utan dig och Putte. Hoppas ni får det bra och att ni mår bra.


            

Av malin - 25 juni 2010 09:53

Glad midsommar allihopa, hoppas ni får en magisk midsommar och att ni får det bra och ett fint väder. 

Själv så ska jag åka till min favorit kyrka i Gudhem och kolla med min far, syster är inte lika glad som vanligt. Sen ska jag plantera blommor och göra en fin krans och ha i mitt hår. Ska ni ha någon krans?

Dricker morgon kaffet nu och ska snart ta min medicin och äta lite frukost.
Saknar familjen Steinbach så otroligt mycket, hoppas ni får en toppen dag och att ni får jätte fint väder. Ta det lugnt med drickandet med, hihi. 


    

Av malin - 24 juni 2010 21:05

Nu så har jag precis ätit lite gottan, grillade lite korv till mig och pappa sen vart det Gotländsk potatissallad. Just nu så är det Click på tvn så vi ska se på det och ta det lite lugnt, var hem till C & C å drack lite kaffe sen fick vi med oss blommor. Så nu har jag fixat mig lite jobb medans pappa jobbar så jag slipper sitta rakt upp och ner å inte göra nå.


Pratade lite med prinsen nu på kvällskvisten, så det har löst sig lite med saker och ting. Hittade lite nya * med Saras hjälp så vi får se om det duger för herr Steinbach, hehe. 

Saknar Steinbach familjen så mycket, har varit med dom varje helg i stort sett, men aah, detta blir nog bäst.  

Av malin - 24 juni 2010 16:10

Klev upp imorse och klädde bara på mig, sen körde jag pappa till Vara distriktet och sen vidare till Lidköpings sjukhus, eller jag körde runt lite och kollade in staden och sen till hamnen och rastade hunden. Pappa körde därifrån. Åkte hem till mamma & Benke med, kul att träffa dom och få se hur dom bodde, gud så sött, mycket bilar, men sött :)
Åkte till Skara och handlade lite mat och ett par skor till mig och syster, sen hem hit och packade upp allt.


Har ringt några samtal idag så ett positivt och ett dyrt om man säger så, haha. Saknar min prins jätte mycket och min älskade vovve, ingen som jag kan ligga och gosa med på kvällarna, ingen å pussas med. 


  

Av malin - 23 juni 2010 14:45

Sitter på första tåget till Hallsberg nu, är framme om ungefär 3o min, skönt. Var tvungen att byta plats i tåget eftersom det var någon som inte kunde hålla sina fingrar i styr och sen trodde jag att den personen tog fram sin dator eller dylikt från väskan, men ikke, det var kebab, vem fan har en kebab tallrik i ryggsäcken?? Sen vart det inte bättre av att han luktade gammal fimp.

Tack så hemskt mycket svärmor för maten, potatisen och hennes biff var skit god, kan inte säga så mycket om fisken, smakade jord och ganska smaklös i kryddor. Men annars så, smaskigt.

2 bilder från perrongen i Avesta Krylbo.

     

Av malin - 23 juni 2010 11:00

Puttefnask var skit duktig hos veterinären, trodde inte ens att det var min hund ett tag, haha. Han satt cool lugn medans hon klippte och han stretade emot 1 gång eller nå sånt. Oh im so stolt!


Sitter hos svärmor nu, har tajmat upp lite tider då jag kan boka halkbanan och sen blir det att luncha lite innan tåget går från Krylbo. Syrran möter upp mig i Skövde och sen åker vi hem till pappa och myser tror jag, har ingen aning om vad som sker ikväll.

Av malin - 23 juni 2010 06:32

Äter frukost nu, är inne på den sista smörgåsen och ska snart börja avnjuta livets dryck, kaffe. Sen blir det en promenad med Putte och till sist gör mig klar inför resan. Faster kommer och hämtar mig och Putte så åker vi till veterinären och fixar honom, åker och ger Tobbe pengarna som blir övers och sen kör faster hem mig till svärmor. Umgås lite med henne och sen kör hon mig till tåget i Krylbo. 

Nej, så här blir inge gjort :) 

Av malin - 22 juni 2010 18:38

Packar in i det sista nu med hjälp av min älskade sambo, han antecknar och packar ner det sista som jag missar/glömmer, det absolut viktigaste alltså, haha. 


Ska ner på affären innan vi ska hem till Marlene, ska handla lite gotta tills ikväll och sen så jag har en frukt eller dylikt på tåget/tågena. Faster kör mig till Avesta sen får jag vänta där ett tag eftersom hon ska vidare. Sen blir det vänte tid i Hallsberg i dryga 15 minuter, sen är jag i Skövde 16.3o, då syster ska se till att vara där, sen kör jag hem tror jag, om jag orkar. 

My butterflies will never die for you. 


  

Ovido - Quiz & Flashcards