En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juni 2010

Av malin - 14 juni 2010 22:48

Sitter och dricker lite kaffe med faster Marlene & Tobbe. Har fått kött och fisk nu ifrån faster Cenita, eller ja, våran beställning har kommit. 

Fick med mig lite saker hem ifrån staden byn. 

       

Så nu ska Marlene få designa den till mig, naajsigt värre!
Imorgon blir det förhoppningsvis Gävle en liten sväng, det gillas till max! 

Av malin - 14 juni 2010 12:21

Nu har jag precis duschat och nu väntar staden på mig med stora steg. Sitter i handdukar och ska sminka mig lite lätt, solen lyser med sin frånvaro, men försöker glimta fram igenom molnen. 
Börjar inte första mötet förrens 14.00 men det är bara 1,5 timme kvar ungefär. Ska ta det lugnt och försöka hinna med en fika innan första, sen blir det soc och vidare till en mini shopping.

Ojjs Putte fnask ska ut med och jag måste göra mig i ordning. Smell you later!
   

Av malin - 14 juni 2010 10:56

Åh va jag har haft det toppen!
Ringde barnmorskan i morse och bokade in en ny tid, så nu ska jag skriva in det i almanackan som jag ska köpa idag på Bokia. Ska på Arbetsförmedlingen först  och sen ett möte på soc, sen blir det att planera in körkortet och resa ner till pappa så jag kan fixa de, tjohollahopp! 
Känns skönt att körkortet redan är betalt och klart så jag bara kan boka tid.

Sitter med morgon kaffet nu men jag funderar om jag ska ta en promenad ner till fiket och köpa en smörgås, har inge hemma och är grymt sugen på deras, mmh.

 

Av malin - 13 juni 2010 15:47

Har varit ganska duktig idag, har handlat lite granna och lagat super god pölsa med potatis, bacon och rödbetor. Diskat lite granna och resten i diskmaskinen.

Väntar på att få åka hem nu så jag får kolla posten och göra mig bekväm, hihi. Saknar verkligen min lägenhet och inte minst av allt min säng, gud. Både jag och Tobbe längtar mest över att få kunna sova middag som vanligt, skönt!

Nu drygar sig Gabriel för ovanlighetens skull så jag ska väl busa lite med honom, fast Tjocka Malin är ju tjock, haha!

Av malin - 12 juni 2010 23:12

Igår så hämtade jag Toma spå dagis, snacka om att jag fick en chock, gud så stor han har blivit. Sen ner till farmor och snackade sen till pizzan och käkade min pizza, smaskens! Hem till Hilde på en kaffe och sen till Lill på mera kaffe.
Åkte in till Söderhamn med 18.o2 bussen och träffade Sara m familj och några till. Har fortfarande panik när jag kommer till Söderhamn så hela den staden kan väl försvinna? Åkte hem med 19.2o bussen eftersom det var så kasst, hem till Tessa och där vart det en cider + ett glas mousserat (stava?!) vin till älsklingen.

Vaknade i morse och började packa mammas sakre, snackade med broder och Kewa och sen åkte vi, mamma skulle vara duktig så vi hamnade helt fel, men med svärmor i telefonen och Benkes kartläsning så kom vi hem till 5.
Nu har vi druckit kaffe med föäräldrarna våra, alla har åkt så nu ligger Gabriel och sover, eller han vaknade så Tobbe tog honom. Käkat pizza idag igen, höhö så gott!

Imorgon blir det hemfärd för hela slanten, ska kolla på några klänningar hemma hos Jessica när hon kommer hem med, så vi kanske slipper köpa en.
Lite bilder kommer imorgon, så bli inte allt för arga :)

Av malin - 10 juni 2010 22:00

Nu är jag hemma hos morbror, har varit med släkten hela dagen idag, Tobbe var med han också, tjoho! Åkte soms agt till Jeanette i Vallsta och fixade mig och sen åkte mamma & Benke, sen kom Tina, Julia & Josefine. Kollade på deras avslutning så söta, kul att träffa alla kusinerna J förutom Johan som jobbade. 
Åkte till Jontas och käkade glass, eller dom gjorde, mamma & AK kom och hämtade oss, åkte till gravarna och sen till MAX, mumma!

1. Johannes & Jeanette.    2. Josefine & Jeanette.           3. Johannes
     


4. Julia

 

Håret är jag riktigt nöjd med fast det är otroligt kort, axel/öron långt, har lingat det bara eftersom det var så trassligt. Naglarna är ultimat fina, har rosa detaljer på dom så det ska matcha bröllopet, snyggt! 


  


Satt och tittade på gamla kort med ifrån när man var liten, oj så söt man var =)
     

Av malin - 10 juni 2010 09:35

Har precis ätit frukost med prinsen och ska börja klä på mig och platta håret lite till, sen klockan 11 åker vi till Bollnäs - Arbrå och fixar frillan på mig och mina naglar, hihi! Oh ser framför mig när jag står i klänningen och är skit snygg! Svärmor hade ju hittat en klänning som jag tyckte såg skit bra ut, så ska testa den på lördag tror jag det blir, me like that very much!

Sen ska jag förbi mormor & morbrors gravar, länge sedan jag var där nu och det är hemskt, måste verkligen dit! Sen får vi se om vi stannar till på en kaffe tår eller två hos Tina & kusinerna, shit va fel det där vart, men ja sånt är livet.

Nu ska jag fixa mig, lägger in bilder sen på före och efter :) 

Av malin - 9 juni 2010 19:08

Har varit hos Myran idag och hälsat på henne och druckit massa kaffe. Handlade 3 kilo pölsa och en halv ring Tillmans falukorv, smaskens! 
Ska duscha ikväll, imorgon åker vi till Arbrå klockan 12.15 ska jag vara där så börjar vi med håret, medans Jeanette håller på med någon annan, sen ska hon ta naglarna och klippningen på mig. Sen åker vi till Bollnäs och hälsa på.
På fredag åker vi till Ljusne och käkar först pizza med farmor, ska ha Tomas med mig också och sen blir det Söderhamn eftersom det är några artister som kommer, vet inte riktigt vilka men ska kolla upp de, skönt! 

Ovido - Quiz & Flashcards