En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juni 2010

Av malin - 9 juni 2010 11:35

Tisdagen; Käkade lite frukost, sen kom Lina så vi hade henne tills vi åkte till Falun, och innan vi hittade det där jävla ultraljuds avdelningen, dom håller ju på att bygga om så det tog ju typ 20min innan vi var rätt, haha. Men sen vart det helt magiskt. Tobba snackade som bara den och sen vart han tyst för han var så fashinerad så han bara gapade. Helt underbart, lite kort och allting var bra på h'n.


Tagen hos svärmor & svärfar den 26/5.

 

Vaknade idag och har ätit frukost, druckit kaffe, promenad med mamma och nu sitter jag i soffan med hjärtat och Benke i fotöljen, mamma är ute och pratar i telefonen och röker. Så skönt att få komma bort från allt och alla, tid med min släkt och min älskade sambo, vad mer kan man begära?

Får se när det blir Ljusne, är fortfarande osäkert, men imorgon 12.15 ska jag till Arbrå och göra mig snygg like hell!! Har planerat klart håret och naglarna så nu ska vi bara genomföra det, läckert, + att svärmor har hittat en klänning till bröllopet, ohlala!! Jag kommer nog vara snyggare än Jessica, eller näe, men snarlik ;) 

Av malin - 7 juni 2010 11:02

Idag kommer min älskade mamma och hennes lilla Benke bus, en simpel raggare som ska bli en toppen morfar, hehe. Eller idag idag, ikväll rättare sagt, dom har en tid i Trollhättan på besiktning så dom är inte här förrens 22-23 ikväll, men det gör inge.

Flera bilder från helgen kommer nu, Tobbes kort, men jag vill dela ändå, hehe.
           

Nu måste jag försöka ta nå å käka, men va fan. Åh kan man inte ha någon som gör allt åt en? Aja, om 10 minuter ungefär börjar ju Gary, så ska se till att han frukosten klar tills dess, yummie! 

Av malin - 6 juni 2010 20:57

Har haft det skit trevligt i Avesta, kort fattning om helgen då.
Lördag; Åkte och hämtade Gabriel klockan 8 sen hem och fixade mig, käkade lite granna och sen ner på staden. Fick tröjan och sen kom Jessica och gänget. Började med fixa i Plus huset och sen vart det ett gympa pass mitt på staden, hon samlade ihop 200kr ungefär och 1 liter jordgubbar, sen åkte dom till Borlänge och jag åkte hem till svärmor & svärfar.
Sen vart det fest i Brovallen, men det var inte mycket att hänga i julgranen, men det var trevligt iaf. Åkte hem och la oss tidigt.

    


Söndag; Käkade lite frukost i morse och sen donade vi ute, busade med Gabbe & Putte, käkade ute i det otroligt fina vädret och sen åkte vi hem till Bengt & Birgitta (Tobbes farmor & farfar), fikade där och sen handlade vi å sen hem.


         

Käkade lite ravioli och jag gjorde värsta super goda smörgåsarna, kollade på filmen Con air som är en toppen film enligt mig! 


     

Av malin - 4 juni 2010 18:37

Sitter nu inne på kontoret nr 2, eller är det nr 1, hm, bra fråga och ingen som vet. Har oljat, tvättat, handlat, drygat och varit allmänt trevlig nu, väntar på maten ska bli klar, tror jag ska dö snart av hunger, men snart så fylls magen med grillat, mummsigt!

Känns så kul att få åka iväg med Tobbe, även fast det bara är hem till hans föräldrar så är det skönt. Längtar som en tok tills jag får åka till Ljusne, men jag ska ju inte på studenten dock, ekonomin tillåter inte den, så det blir dit 1 dag tror jag eller hur var det vi sa? Hm, ja det är sånt som märks.

Av malin - 4 juni 2010 08:27

Imorse var den första gången jag kunde ge älsklingen frukost på sängen eftersom jag bad honom sova länge för jag skulle städa, hihi. Jag har till en del städat och fixat, ska göra mig i ordning, svärmor ska till Borlänge så jag & Tobbe åker med och kollar i affärerna lite eftersom Tobbe behöver ett nytt par med jobb shorts. 

Sitter med frukosten nu, för min del vart det en halv skål med vanilj yoghurt & 1 fralla med ost, skinka och tomat, jisses så gott det är. Sen blir det smink, kläder och ut med sopor, åker om 45 minuter så lite stress har jag eftersom jag inte vill stressa, hehe. 

Av malin - 3 juni 2010 22:15

Svar till Maria; Jag vet inte riktigt, men i vecka 17 - 18 tror jag. Ska på ultraljud nästa vecka så då vet jag mer säkert :)
Svar till Thérése; Ja så himla underbart, speciellt när jag knappt kan ha min vanliga kläder :)


Har varit på en hel dag uppe på Norelund, lagade tacos och käkade med faster, Lina och Linas kompis Madde. Satan i gatan så gott det var. Sen ut och drack kaffe, solade och latade oss, vart super duper sugen på glass så vi åkte ner och handlade glass och bjöd alla barnen på gården, smaskens! 


   


Cenita åkte och hämtade Tom & Nina så vi satt och snackade lite skit, sen vart det lite mer snack och skratt, hehe. Tog en promenad hem och slängde i Putte i vattnet så han fick bada lite, det gillades ej. Snackade lite hemma och nu har vi precis ätit lite kvällsfika och kollar på film. Ska platta håret tänkte jag mig, men vet ej om jag orkar hehe. 

Av malin - 3 juni 2010 11:14

Nu har mitt efterlängtade paket från Halens kommit, min bh, bikini topp och 2 par trosor, så känner jag mig lite snyggare med magen.. Kanske tajm att knäppa nå kort på magen för det verkar ju efterlängtat.


     

Har tryckt i oss frukost nu och jag har tagit min medicin, har bara pillret kvar och det gruvar jag mig för, men igår så gick det ju bra. Solen lyser för fullt, Enhärjarna strömmar ut ur högtalarna, Lina sitter på altan och ''bakar''. Putte sitter nedanför och det söt ut så han ska jag snart ut med.

 

Av malin - 3 juni 2010 01:38

Sitter och lyssnar på lite gamla låtar nu sen man var 17 år och luktade kiss, höhö. Men det var tider det med. Har så otroligt ont i magen nu så jag vet inte vilket ben jag ska stå på typ. Men tror det snart blir kväller. 

Sitter och kollar på nyheterna på internet och det är tamme tisan mord och slagsmål överallt nu, shit! Inte kul alls, men att allt händer just nu är ju lite finurligt. Hittills har ingen dött i år för mig medans förra året så hade redan 4 personer dött. Usch!

Nej nu somnar jag snart! 

Ovido - Quiz & Flashcards