En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av malin - 4 juni 2010 18:37

Sitter nu inne på kontoret nr 2, eller är det nr 1, hm, bra fråga och ingen som vet. Har oljat, tvättat, handlat, drygat och varit allmänt trevlig nu, väntar på maten ska bli klar, tror jag ska dö snart av hunger, men snart så fylls magen med grillat, mummsigt!

Känns så kul att få åka iväg med Tobbe, även fast det bara är hem till hans föräldrar så är det skönt. Längtar som en tok tills jag får åka till Ljusne, men jag ska ju inte på studenten dock, ekonomin tillåter inte den, så det blir dit 1 dag tror jag eller hur var det vi sa? Hm, ja det är sånt som märks.

Av malin - 4 juni 2010 08:27

Imorse var den första gången jag kunde ge älsklingen frukost på sängen eftersom jag bad honom sova länge för jag skulle städa, hihi. Jag har till en del städat och fixat, ska göra mig i ordning, svärmor ska till Borlänge så jag & Tobbe åker med och kollar i affärerna lite eftersom Tobbe behöver ett nytt par med jobb shorts. 

Sitter med frukosten nu, för min del vart det en halv skål med vanilj yoghurt & 1 fralla med ost, skinka och tomat, jisses så gott det är. Sen blir det smink, kläder och ut med sopor, åker om 45 minuter så lite stress har jag eftersom jag inte vill stressa, hehe. 

Ovido - Quiz & Flashcards