En herrejösses blogg.

Alla inlägg under maj 2010

Av malin - 19 maj 2010 11:41

Var och badade Putte igår, gud så kul han hade de, Tobbe och alla har ju sagt att han inte tycker om och bada, men det gjorde han visst. Sen hem och spelade kort med U & V, åkte hem runt 12 och kollade lite på tv och sen slocknade vi.

Vaknade 8.14 och tänkte, nej nu jävlar ska jag ha sovmorgon så vi somnade om och runt 11 klev vi upp, skönt! Sitter med morgon kaffet för ovanlighetensskull, ska ta någon macka och sen börja fixa här hemma utifall vi åker till Avesta redan idag, imorgon ska vi ju egentligen dit men vi kanske åker tidigare, det vill jag iaf.

Solen lyser med sin frånvaro, gud så tråkigt, jag vill ju ha sommar vädret fast det är ju lite drygt när det blir kok hett, hehe.

Av malin - 18 maj 2010 09:22

Vaknade i morse och sen gosade vi alla lite i sängen och busade. Upp och gjorde kaffe, slog på barn program till Lina medans vi diskade och sen vart det kaffe drickande och titta på Pippi. Åh så jag längtar tills vi får en riktig liten knodd.

Solen lyser idag igen så vi ska ut och ha oss idag med, jag vägrar sitta inne när det lyser så där fint! 17 grader på våran baksida nu och det är i skuggan och klockan är inte ens halv 10. Åh jag blir så glad av sådant väder.

Pratade med min fader igår kul att snacka lite skit med honom med. Har hittat en jätte snygg bikini som jag ska köpa, åh den skriker mitt namn och den finns i min storlek.

Av malin - 17 maj 2010 18:57

Sitter nu efter en super god måltid med älsklingen & prinsessan. Kokade potatis, stekte kotletter och gjorde en egen sås som smakade gudomligt, sen vart det lite grönsaker också, man måste försöka vara extra nyttig när vi har Lina hemma.

Nu har Tobbe åkt så jag & Lina ligger i soffan och ska mysa till max och kolla på Askungen. Kanske ska ta en dusch innan? Har varit helt magiskt väder idag, så vi la oss och solade när vi kom hem från dagis, sen käkade vi och sen ut igen och rensade i rabatten för jag ska plantera där när vi får pengar. Barn arbete, det är något som jag & Tobbe tror på, hihi.


    


Åh den där tvätten måste vikas också, hm. Undra om man kan få Lina att göra det också? Mohahaha.

Av malin - 17 maj 2010 10:45

Dagen börjar bra, låg och drog mig till halv 11 ungefär och sen tog vi en promenad med Putte. Nu sitter jag med morgon kaffet och väntar på att faster Marlene ska komma på sitt morgon kaffe och kanske frukost? 

Ska hämta min älskling på dagis klockan 3, så det blir väl direkt ner till Svea parken eftersom vädret är så otroligt fint idag! Knappt ett enda moln på himmelen och solen lyser så fint. Nu börjar det allt bli sommar, det gillas!

Har fått hem telefon nu så jag ska ta och ringa farmor och informera henne om det senare, måste läsa lite bloggar och vakna till. 

Av malin - 16 maj 2010 23:09

Jag har försökt skaffat en bloggplats till en kompis men jag kan inte ladda upp bilder till varken toppbild eller bakgrundsbild. Inte heller en press bild, men på min går det skit bra.


Dagens frukost stund.
    

Dagens kvälls mål.
    


Korten från lördagen när vi var i Säterdalen.
                     

Sen bytte vi Madde mot Saga och gick på marknaden.

               


Ska försöka att inte få frispel nu på allt som fungerar för mig och inte för Saras blogg, åh så less jag blir! Men jag ska bita mig i läppen och försöka, men jag fattar verkligen inte hur det kan gå för mig och inte för henne.

Av malin - 16 maj 2010 16:15

Jessica ringde och berättade att hon var påväg till marknaden med Gabriel & Jesper, så vi tryckte i oss frukosten och sen gick vi ner. Barnen åkte karuseller, Jessica köpte leksaker, lotter, sockervadd, ballong, mera lotter, donken mat, sa jag lotter? Haha, hon vann ingenting, eller pojkarna fick en gitarr & hammare, såndär ballong sak som man kan vinna. Gissa vem som bar allt, JAG, gissa vem som fick ta vagnen, Tobbe, gissa vem som shoppade, Jessica. Haha. Trevligt va det iaf.


Sen bjöd hon som sagt på donken så vi åkte hem till oss och käkade, sen stack som direkt, men vi ses ju snart igen :) Så nu smälter vi maten och sen ska vi möblera om i vardagsrummet. Sen ska jag kolla om korten går att laddas upp. 


 

Av malin - 16 maj 2010 11:34

Har äntligen klivit upp nu, gud så skönt det var att få sova, sitter fortfarande och gäspar men jag har kaffe glaset i högsta hugg, mummsigt! Men vädret utanför är ju inte lika bra, mulet , ser ut som om att det ska regna när som helst. Men det ger mig ändå tiden att stanna inne denna dag. Så idag är det söndag, jag älskar egentligen söndagar, inga stressade människor, folk ligger bakis hela dagen och den är en allmänt lugn dag. 

Städa, tvätta, klippa päls - klor på Putte, bada honom, laga mat, skriva ner 'to do list' för denna vecka och sen en mat lista. Känns helt okej, ingen stress för jag har inget bokat idag. 

Av malin - 15 maj 2010 23:56

Svar till Lizzie; Det ska jag, tack så mycket.
Svar till Hannele; Tack så hemskt mycket. 


Nu är jag hemma efter en kväll uppe hos U & V, Älgen var där med så vi spelade kort och hade det trevligt. Nu kurrar magen för mig så nu försöker jag mata Tobbe in till köket så han får börja laga mat, men det går inte allt för bra. Haha, han vill verkligen inte laga maten så jag måste göra de troligtvis om jag inte spöar skiten ur honom, haha.


 

Korten ifrån dag kommer upp imorgon, min bluetooth vill inte rikitgt ansluta sig. Imorgon ska jag även skriva ner min 'to do list' för veckan. Måste fan få lite ordning på mitt liv, dubbel bokar i stort sett konstant. Men när jag får pengar nästa gång så ska jag ta och köpa en almanacka som jag kan ha i väskan, me like!


Hör jag diskvatten? 

Ovido - Quiz & Flashcards