En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av malin - 7 maj 2010 18:11

Sitter nu efter en stort sett hel eftermiddag i parken. Var där och lekte med Saga först eftersom vi fick med henne hem ifrån dagiset. Sen käkade vi lite mackor och ner igen och lekte med allt och alla. Stickan var där med 3 av sina ungar, trevligt, så otroligt söta ungar så man nästan smällde av.

Nu ska vi kolla på lite tv, bada kanske eller dylikt, sen blir det film och mys, käka tacos och massvis med godis, gottans!


   

Av malin - 7 maj 2010 14:06

Svar till Du vet: Nej jag vet inte riktigt vem det är, hm. Vill du berätta vem du är eller är det en mystik?


Sitter med mera kaffe nu. Kunde inte sova inatt så pratade i ca en timme med Rockybockytoyboy, känsligt men det vart bra. Sen somnade jag ett tag vaknade och gjorde kaffe till Tobbe sen la jag mig igen och försökte sova. Men det gick ju inte som planerat. Anticimex kom och fixade med myrorna så nu har vi 2 dosor och det ger faktiskt verkan. 
Har varit och gjort ärenden på staden idag med, fixade Tobbes glasögon eftersom dom gått sönder, köpte block till mig som jag kan ha till matten och sen en hålslagare så vi kan stoppa in räkningarna i pärmen. Nu sitter vi och väntar på att klockan ska ticka iväg. Ska hämta våran fislisa på dagis klockan 3, sen blir det lekparken med Stickan och hans ungar kanske om vi får tag på dom eller om vi orkar ens en gång, höhö.

Nu ska jag snacka klart med min älskade mamma som verkar ha lite problem, jag älskar dig mamma! ÅÅÅÅÅH! Jag har fått tid till ultraljud, hurray! 

Ovido - Quiz & Flashcards