En herrejösses blogg.

Alla inlägg under maj 2010

Av malin - 23 maj 2010 11:00

Som sagt så nästa helg blir det kanske Arbrå för min del, Tobbe följer nog inte med så jag åker ensam. Får se om jag kommer hem på lördag - söndag eller kanske måndag. Haha, ska ju träffa släkten så det blir skönt.

Har precis käkat frukost nu efter en trälig natt. Usch, orkar inge mer, tv nu.

Av malin - 22 maj 2010 21:37

Har varit nere vid båt klubben och städat, sen har vi åkt lite båt å grillat, mysigt! Hem och gjorde lite nytta på gården sen gjorde vi tacos, attsingen så gott det satt. Sen bestämde vi oss för att ta ett litet bad i badkaret och det kan jag meddela er om att det vart ett litet bad. Vattnet var kallt eftersom varmvattnet var slut, men lite gosade vi och det är alltid plus i kanten.

Får se om det blir att åka till Arbrå på lördag och do my thing! Tobbe ville följa med så han får väl de, pappa kommer isf på fredag och hämtar oss sen får vi ta oss hem bäst fan vi vill på lördag - söndag, haha.

Av malin - 22 maj 2010 14:31

Första doppet i år och det var i en 20 graders pool, kallt men sen vart det skönt. Har käkat lite grillat sen i förrgår ingen hit men lite fick vi i oss.


Saknar min fis så mycket.

    
Ska ta och platta håret och måla naglarna nu och sen kanske det blir en liten middags blund? Håller på att somna nu så det går nog fort att somna.

Av malin - 22 maj 2010 10:30

Igår så cyklade vi ner till Jessica & Acke eftersom dom skulle åka lite båt. Åkte lite med dom och sen fick vi åka en lite fränare båt med Tomas, eller coolare som Gabbe sa. Sen cyklade vi hem till Jessica & Acke, då Tobbe redan var lite dragen, sen vart det lite till enormt, så vi käkade lite pizza och sen trodde jag aldrig vi skulle komma hem, han vinglade till dess like, haha, men hem kom vi.

Har precis ätit frukost nu och ska ta och plantera lite blommor till Mia, sen ska vi cykla mera idag, så otroligt fint väder så jag smäller snart av. Jessica skulle kanske komma med Gabriel också eftersom dom skulle ner och städa vid båt klubben.

Av malin - 21 maj 2010 11:42

Haha det har jag glömt att skriva, igår kvälls när Mia & Micke hade lagt sig och jag kollade igenom deras filmer eftersom vi skulle se på film. Vad hör inte jag då om inte glass bilen?! För första gången på minst 1 år så hiunner jag med glassbilen och jag har pengar så jag kan handla, tjohoo! Va ju 45kr rabatt också eftersom jag är så snygg så vi köpte, ooohh så gott. Tror jag har tryckt i mig 4 glassar sen igår, likväl Tobbe, hihi.

Har duschat nu och gjort mig fräsch, ringt till kusin och pratat om min make over, låter helt magiskt, fast jag är lite nervös, före & efter bild kommer så klart!

Av malin - 21 maj 2010 09:36

Vaknade inatt och sa hejdå till dom små, sen slocknade jag igen. Har sovit skit dåligt hela natten, fy fan!
Klev upp och käkade frukost, gud så skönt det va med en kopp maffe, mumma! Har nördat lite vid datorn nu och ska väl snart ta en dusch och sen klä på mig inför dagen. Har bestämt mig idag för att det ska vara en lugn dag, idag ska jag/vi bara glida och slappna av. Imorgon börjar livet igen.

Såklart så ska det ju vara dåligt väder nu, tog dom med sig solen nu när dom åkte eller? Det ser mörkt ut så det bli säkert skit väder nu när dom har gassande sol och njuter, hm. Fuskigt om ni frågar mig, men vem gör de?

Av malin - 20 maj 2010 21:30

Har varit i Västerås idag med Tobbe och hans underbara syster. Kändes som om att hon skulle handla hela butiken New York och sen in på Hm, där hon handlade till sig själv och sen 1 par mamma leggins, 1 mamma tunika & ett par shorts till mig, tack så hemskt mycket, du är underbar!

Sitter nu och ska blogga lite granna, sen ska vi kolla på film och kramas. Inatt åker svärföräldrarna till Venidig och sen vidare till Grekland tror jag det var, någon kryssning skulle dom med. Så jag, Tobbe & Putte blir ensamma och ska ha lite tid tillsammans, planerar för Juni månad, mycket ska ske, mycket pengar ska in och ut, och många ska få träffa oss, och jag ska göra en grej till, tihi.

Familjen Steinbach, ni är värda allt guld i världen.

Av malin - 19 maj 2010 16:13

Ut ur mina högtalare kommer den älskade rock musiken från Rock klassiker, vinyl 107. I just love it! Får sådan pepp och det går fan så mycket lättare att få någonting gjort med bra musik från högtalarna eller om man nu tycker om att sjunga själv.

Har packat kläder, diskat, kokat kaffe, packat Puttes saker & mat, städat badrummet, ska ta klart köket med och sen fixa alla andra rum dammsuga & skura, damma av lite granna. Åker runt 7 har jag för mig Tobbe sa. Tvättar nu för fullt för att hinna få allting rent innan vi åker, tycker inte om att ha halv klara saker färdigt eller saker som inte är klart, nej allt ska vara bra innan jag åker!

Nå spännande som hänt i någon annans liv idag ?? 

Ovido - Quiz & Flashcards