En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av malin - 6 maj 2010 13:18

Har inte bloggat på ett par dagar men jag har inte haft tid. Lina har varit här jag har varit sjuk, Tobbe va dålig ett tag och internet har krånglat som vanligt så det har varit så segt. Men nu ska jag försöka vara aktiv igen. Så kul att få skriva av sig lite skit.

Va en toppen morgon, har börjat kunna sova längre nu på mornarna eller det kanske var för att Tobbe kom hem så vi somnade runt 3 i natt? Vaknade och slog på kaffe, tog en dusch och sen kom Stickan på en kaffe innan han och Tobbe åkte till skolan och ska kolla in den. Hoppas det går bra där iaf, vore toppen om han satsade på utbildningen, den verkade iaf bra när Isabell ringde. Diskade direkt när dom klev utanför dörren och gjorde mat, vart en stark kyckling gryta med ris och 2 hårdbröd mackor. 

Har en liten skvätt med kaffe kvar som ska i och sen ska jag slänga in tvätten i torktumlaren. Sen blir det en promenad runt parken med Putte. Sen ska jag vara duktig här hemma innan prinsen kommer hem. Måste skriva en inköpslista tills imorgon också så jag vet vad fan jag ska handla. Blir husmanskost så gott det går. Det är skit kul att laga mat, ska ge mig på rotmos har jag bestämt mig och stuvade makaroner. Susanne har hjälpt mig mycket, hon har gjort massa maträtter som kostar noll och ingenting men som smakar gudomligt så det ska göras.  

Ovido - Quiz & Flashcards