En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 22 maj 2010

Av malin - 22 maj 2010 21:37

Har varit nere vid båt klubben och städat, sen har vi åkt lite båt å grillat, mysigt! Hem och gjorde lite nytta på gården sen gjorde vi tacos, attsingen så gott det satt. Sen bestämde vi oss för att ta ett litet bad i badkaret och det kan jag meddela er om att det vart ett litet bad. Vattnet var kallt eftersom varmvattnet var slut, men lite gosade vi och det är alltid plus i kanten.

Får se om det blir att åka till Arbrå på lördag och do my thing! Tobbe ville följa med så han får väl de, pappa kommer isf på fredag och hämtar oss sen får vi ta oss hem bäst fan vi vill på lördag - söndag, haha.

Av malin - 22 maj 2010 14:31

Första doppet i år och det var i en 20 graders pool, kallt men sen vart det skönt. Har käkat lite grillat sen i förrgår ingen hit men lite fick vi i oss.


Saknar min fis så mycket.

    
Ska ta och platta håret och måla naglarna nu och sen kanske det blir en liten middags blund? Håller på att somna nu så det går nog fort att somna.

Av malin - 22 maj 2010 10:30

Igår så cyklade vi ner till Jessica & Acke eftersom dom skulle åka lite båt. Åkte lite med dom och sen fick vi åka en lite fränare båt med Tomas, eller coolare som Gabbe sa. Sen cyklade vi hem till Jessica & Acke, då Tobbe redan var lite dragen, sen vart det lite till enormt, så vi käkade lite pizza och sen trodde jag aldrig vi skulle komma hem, han vinglade till dess like, haha, men hem kom vi.

Har precis ätit frukost nu och ska ta och plantera lite blommor till Mia, sen ska vi cykla mera idag, så otroligt fint väder så jag smäller snart av. Jessica skulle kanske komma med Gabriel också eftersom dom skulle ner och städa vid båt klubben.

Ovido - Quiz & Flashcards