En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av malin - 31 maj 2010 15:49

Nu har jag precis kommit tillbaka från skolan. Fick en liten panik attack men det gick bra eftersom Tobbe var med och stöttade mig. Fattade ju ingenting av den där matten, sen hjälpte Joakim mig så nu ska jag plugga som fan! Ska göra 1 prov i veckan eftersom jag ska plugga halvfart. Sen blir det nationella i 4 timmar, hujeda mig!

Nu blir det lite mat sen blir det Norelund tror jag, en kaffe eller två hos älskade faster i det toppen fina vädret, satan så varmt det är, hoppas jag får mina kläder snart! 

Av malin - 31 maj 2010 11:58

Som sagt, hade vårat snack igår och det var inte det lättaste, men det var extremt behövligt. Får se hur allting går nu efter detta, hoppas ju på en förbättring, av både mig och honom. För inte kan jag själv påstå att jag är fel fri.

Sitter i den där förbannade telefonkön till FK, nu kommer jag äntligen fram, men grattis! Eller? Jo nu!! Finally! Efter 10 minuter och jag får pengarna imorgon, att det där åskmolnet kan ställa till med sådant, konstigt tycker jag, skickat dom pengarna med jetplan eller?!

Aja, ska värma på maten nu och snygga till mig, sen blir det skola! 

Ovido - Quiz & Flashcards