En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av malin - 9 maj 2010 12:38

I fredags hade vi Lina och det var väldigt omtyckt, käkade tacos och en jädrans massa godis till filmen Svanprinsessan. Sen somnade hon inne med mig och Tobbe gick ut och nödrade vid datorn. När hon väl hade somnat så gick jag ut och la mig med Tobbetobenius och kollade på Göta Kanal 2 och käkade varma mackor i ugnen, yummie!

Lördags vaknade vi och steg upp, gjorde frukost och sen gick vi på stan och skulle fixa lite, men det vart inte som planerat. Inge bolaget, lås smeden var stängd och vi hittade inge diskställ på Eriks hjälpen. Påväg hem stannade vi till i parken men det blåste så förbannat så hem igen och väntade på Cenita. Sen smsade Tobbe lite så det slutade med cruising i Gävle tillsammans med U & V, åkte dit och kollade lite sen vart det Max och hemresa. Däckade redan i bilen och likväl när jag kom hem.

Vaknade i morse och började plocka lite, svärmor och Gabriel skulle komma på fika och lämna lite saker. Så jag har fått några efterlängtade Tupla godis utav svärmor, smaskigt som tusan ska det bli. Tobbe fick lite godis han med och sen lite skruv och plugg.

Nu håller han på att bära saker till förrådet och är skit grinig verkar det som, jag orkar inte engagera mig utan jag tar en macka och försvinner! 

Ovido - Quiz & Flashcards