En herrejösses blogg.

Alla inlägg under november 2012

Av malin - 5 november 2012 19:28

Choklad muffins med choklad bitar, vanilj frosting, färgad kokos, mentos och smält choklad till ögon och en kaka till mun.

Av malin - 5 november 2012 19:23

Cup cakesen är nu klara och jag är nöjd, syster gillar dom så de gör mig nöjd! Morsan sitter med färg i huvudet nu och jag ska snart skölja ur de och klippa henne. Sen blir de att ta med sig Tobbe över till morsan och organisera upp hennes lägenhet så det blir lättare att flytta ut imorgon.


Buzzador kampanjen om Dove colour care är snart slut och jag har skickat in min slut rapport. Har ni som jag buzzat med svarat på era frågor om den? Annars kan ni väl göra de?


Kaffet smakar himmelskt och jag har inte tid med de här nu. PUSS

Av malin - 5 november 2012 17:46

Fick en beställning utav syster nu innan hon åker så jag håller på att ge mig på dom nu, muffinsarna är urtagna och jag väntar på att de ska svalna lite. Annars då? Halsen börjar klia lite och ömma, undrar om jag börjar få nå skit där nu.

Har hunnit med bra idag med barnen. Har tvättat 2 maskiner, diskat och gjordt massa matlådor. Varit och handlat med syster, lämnat bullar-biskvier och ikväll ska jag kolla på Polisskolan samtidigt som jag gör negerbollar, nu har jag havregryn! Ska hinna med träningen också, puuuh!


Ibland får man verkligen känna på att man lever och imorgon är verkligen en sån dag tror jag. Ska flytta åt morsan, jag flyttar ur lägenheten här och sedan ska jag ha flickorna tills imorgon, för Tobbe kommer hem sent imorgon kvälls. Så Svea blir hemma ifrån dagmamman så vi kan göra på vårat vis, mysigare så.


Nu har ska jag ge mig på frostingen. PUSS

Av malin - 4 november 2012 23:25

.. går väl och lägger mig istället. Jag hade ju inge havregryn hemma och då är de ju faktiskt jädrans svårt att göra negerbollar. Bättre lycka imorgon istället?
Jag har lite ångest om jag ska gå elle åka bil imorgon till Mia & Micke, Tobbe ska åka bil för han har ont i benet, så jag undrar om jag ska börja gå och se hur långt jag kommer, om jag ska gå hela vägen, om jag ska åka bil hela vägen eller om jag ska åka bil och gå en bit, hm!

Ajaa, det är morgondagen som får berätta de, nu säger jag godnatt och PUSS

Av malin - 4 november 2012 21:28

Ja för några timmar senare så tog denna bagerska rast. Nu ska jag snart sätta klorna i ett gäng negerbollar.

Beck Gamen går nu på 4an så jag kollar tillsammans med Tobias efter ett skönt träningspass, vart knäböjgång, sit downs, upphopp, plankan och höftlyft, 10 av allt förutom plankan, där vart de 15 sekunder och 3 rep.


Vi spelade Bingolotto här på kvällskvisten, men som vanligt, eller ja, vanligt kan man ju inte säga eftersom förra lördagen vann Tobbe 2 nya Bingolotter, men denna kväll vart det ingen vinst.

PUSS

Av malin - 4 november 2012 16:26

Morsan har beställt bullar så jag bakar för fullt. Vanilj och kanel bullar är gjorda, nu blir det att göra fler! Har hittat Sveas tårta som jag ska göra, eller hittat och hittat, hur man gör en sån tårta, typ.
Helt slut i fötterna och hjärnan behöver massa vätska nu, hörs!!

Av malin - 3 november 2012 20:06

Nu har vi ätit den goda salladen/pizzan, jag älskar sallad, av alla slag (så länge de inte innehåller ruccola - fast de går under pistolhot, men absolut inte lök, då dör jag hellre tror jag, bläää!) och kebab är ju en stor favorit.

Till den så såg vi ju filmen Shrek 2, lika roliga som de andra gångerna man har sett den, barnasinnet är ju kvar om man säger så. Så den får 4/5 herrejösses.


Använder ni linser eller glasögon? Ja frågan går till de med synfel, jag älskar ju att ha linser, men ,ina förra glasögon tyckte jag att jag såg bra ut i. Dessa som jag har nu trivs jag inte med för 5 öre och jag ser knappt något med de. Men jag ska prioritera linser iaf, har ni något bra tips på en bra sida, linser som glasögon?


Jag var ledsen på bilden, men iaf, jag vill ha tillbaka dessa! Någon som vet vart man kan köpa Mandarina Duck glasögon? Svarta ögon och genomskinliga/gråa bågar.

 

Av malin - 3 november 2012 18:54

Shrek 2 och kebabsallad till mig medans finaste äter kebabpizza <3

Ovido - Quiz & Flashcards