En herrejösses blogg.

Alla inlägg under november 2012

Av malin - 22 november 2012 09:14

Havregrynsgröt med äppelmos och kanel!! :)

Av malin - 21 november 2012 02:54

Ligger i soffan och har haft huvudvärk eller inte riktigt de heller utan mer som ett konstant tryck i vänstra tinning i flera timmar. Har tagit Ipren och tidigare idag vid vanlig huvudvärk så vart de Alvedon.
Ligger i soffan nu och kollar på nå mordutredning, Tobias ligger fint bredvid mig utifall de skulle bli sämre <3

Av malin - 20 november 2012 16:47

Oj oj, denna blir lätt.

Blocket - alltid massa kul att kolla på.

HM - blir alltid dyrt när jag väl börjar handla, men en stark favorit.

Facebook - hur kan man inte ha de?? Jag snokar mest med min, haha.

Bloglovin & bloggplatsen - så att jag kan blogga och läsa bloggar.


Självklart så har jag alla appar till dessa också, eller nej, inte hms, men de andre har jag =)

Av malin - 20 november 2012 16:41

För två år sedan nu så låg jag på förlossningsavdelningen och var hög som ett hus med hjälp av lustgasen och jävlar så gött jag mådde. Eupidralsprutan fick jag väl här omkring med också, så om några timmar var allting klart. Så grattis älskade barn på 2 årsdagen <3


 


Svar till Emelie; Joo det finns gott om mig idagens läge, jag gick upp närmare 30-40kg med Svea och sen 15 med Elvira, så det finns att ta på, haha.


Nu väntar jag på att Tobbes moster och man ska komma samt är han och hämtar Svea och sina föräldrar så vi kan gratta henne lite igen. Elvira sover och har varit jätte duktig idag, vart först ett besök på bvc och allting såg jätte bra ut, jippi! Sen lunchade vi lite thaimat med Mia och sen ner på stan för att handla lite mer presenter, vart en sväng in på ICA också för att handla lite käk, Tobbe bjuder på tacos ikväll, mums! Men just nu så är jag proppmätt sedan lunchen, haha.


Hoppas ni alla har haft en bra dag, för det har jag. Imorgon fortsätter jag med att ta tag i mitt liv, det känns jätte bra!

PUSS



Av malin - 19 november 2012 09:45

Jag lever i nuet men planerar gärna för framtiden, men tar en dag i sänder.

Jag har ingen tro på så sätt heller. Men jag tycker att det är lite intressant med de nordiska gudarna :)


Men ibland så känns det som om att man har levt ett annat liv, men vad vet man egentligen? Alla säger så olika, men vi får se, eller nej det får vi ju inte.


 

Av malin - 19 november 2012 09:32

Svar till Emelie; Jaa jätte snällt! Jag skulle vilja gå ner sisådär 20kg minst men helst 30kg. Jag måste kunna göra träning och sånt hemifrån, och inga shakes eller annat blahaaa. =)


Nu ligger Elvira igenefter att ha blivit trött på fm, men hon verkar inte vilja sova eftersom hon sitter och tjoar och har sig därinifrån. Svea leker med sin nya dockvagn som hon fått av farmor och farfar, medans hon kollar på Bamse filmen som hon fick av Tetta. Tack för alla presenter.


Tobias har åkt och hjälpt en kompis att flytta och jag har gjort klart dagen, är sjukt trött och skulle behöva en kaffe nu, men det är för kallt för mitt ovakna jag att gå ut med båda barnen för att handla 1l mjölk. Så då får de banne mig vara. Ska nog göra mig en kopp thé och börja tvätta, lär byta sängkläder för Svea har bajsa i min säng, hmmm...


GODMORGON!


Av malin - 18 november 2012 22:17

Efter ett fint kalas så verkar Svea glad och nöjd :) jag och Tobias är helt slut, så vi förtjänade en go pizza!! Extra fefferoni och jalapeno :)

Av malin - 17 november 2012 22:31

Efter 2,5timme är jag klar. För att vara första gången så är jag nöjd :)

Ovido - Quiz & Flashcards