En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juli 2010

Av malin - 6 juli 2010 18:45

Nu har jag gjort i ordning maten till mig och prinsen. 
Hans mat; Kokt potatis, köttbullar och egen lagad sås.

Min mat; Kokt potatis, panerad hajmal med en egen kall dillsås. 


  


Men jag tycket verkligen inte om min fisk så jag sprang in och kastade den och gjorde lite fiskpinnar istället.


  


Putte har varit söt hela dagen med mig, så nu ska vi gosa tillsammans med prinsen och äta lite glass, gottans! Ryggen värker som satan så jag hoppas att vi somnar tidigt och att morgondagens förmiddag går snabbt så jag kommer till läkaren någongång!


  

Av malin - 6 juli 2010 12:05

Va ut till brevlådan nu och va låg det i den?? Ett vackert paket till mig mig mig och bara mig! 


  


  


Innehållet som ni ser, Marilyn Monroe. Det är 1 ljus, 1 disktrasa, 1 tändsticksask och sist men inte minst 2 magneter till kyskåpet.


Nu ska jag ta och göra en lunch, jösses vilket bedårande väder de är ute idag, blir en promenad med Putte sen då.

Av malin - 6 juli 2010 07:19

Igår kvälls så var vi ju och bada, sen upp på Norelund och kollade på nå uppträdande och snackade lite med folk. Sen körde Cenita oss alla till affären å sen hem. Gjorde i ordning tacos och sen vart det en glödhet dusch eftersom jag satt och skakade för jag frös så mycket. Sen 1 korsord sen kom John Blund med storm så vi somnade runt 12-1.


  


Vaknade i morse så vi gjorde gröt och hade oss en brak frukost tillsammans med Nany på tvn. Har precis kommit hem ifrån en promenad med Putte, följde med Tobbe till jobbet så ingen tog honom på vägen. 
Undra vad denna dag bjuder på, någon som vet?


   

Av malin - 5 juli 2010 13:26

Som sagt så var min hyresvärd här i lördags och fast slog att det var en liten vatten läcka i badrummet. Rörmokare skulle komma idag, (tidigt antog vi eftersom det läcker och om inget blir gjort blir det vattenskada) klockan 9 så ringde Tobbe dit och frågade när rörmokaren skulle komma, då hade han inte ringt någon men skulle ringa direkt eftersom vi berättade att det rinner ifrån en annan de nu också och det är piss blött i badrummet. Klockan är nu snart halv 2 och ingen rörmokare, jösses!

Har haft lunch besök, Tobbe kom hem och sen kom underbara Tetta och åt med oss också, så kul att se henne. Hon tycket jag hade blivit tjock, hm.. Konstigt! Tänkte slänga upp kort på magen senare idag.


   


Livet är så otroligt underbart med dig vid min sida, du gör mig så otroligt glad fast jag är ledsen. Du lyser upp mitt liv, jag älskar dig!


  

Av malin - 4 juli 2010 15:01

Usch, det är ju så otroligt kvalmigt ute så jag vet inte vart jag ska ta vägen.Igår var vi med Tom & Nina hela dagen, eller ifrån klockan 5 kom Nina, så vi stack och badade och Putte ville så glatt bada han med. 

Sen beställde vi pizza så vi käkade och kollade på Scary movie 2, mys! Sen gick dom hem och vi la oss och skulle sova. Men tror ni jag fick?? Nej, mådde så jävla illa, tänk er att man har druckit ful sprit och allting snurrar, man mår illa och vet inte om man ska skita eller spy. Blää!! Som grädden på moset så låg inte lillen still heller, så Tobbe låg och smekte magen och sjöng god natt visor, älsklingen min   


Nu väntar vi på att Tom ska komma så vi kan muppa oss lite tills Nina slutar, då blir det förhoppningsvis bad om inte det är så att himmelens portar vill öppna sig och slå till med ett riktigt skit väder!

Av malin - 3 juli 2010 11:08

Igår var det ju fredag och det innebar ju fredagsmys. Käkade lite här hemma och sen hem till Nina och kollade på film, Tratten & Flinkel vart det, om det nu hette så, hehe. Sen hem och gosade ner oss i soffan och kollade på filmen Date Movie, gud vilken roliga film.


        


Ska ringa till Tom nu och höra om han kommer hit eller hur han vill göra, hyresvärden kommer senare med eftersom vi har en vatten läcka, hm.

Av malin - 2 juli 2010 13:13

Nu har man fått i sig en brakfrukost, men imorgon börjar vi med änny nyttigare frukostar. Blir havregrynsgröt varje morgon eller någon morgon kanske det blir fil/yoghurt med fiber flingor och linfrön.


Eftersom jag har så mycket sura uppstötningar så har jag lite tips på hur man kan bli av/göra dom mildare. Sen lite tips för att hålla magen i form, eftersom de kan krångla för dom flesta gravida;

Sura uppstötningar.

- Havregrynsgröt
- Söt mandel

Magen.
- Inte stekt, fet eller stark mat 
- 'Snälla' grönsaker, t ex inte paprika 

- Linfrön (hela) 
- Fiber rik mat


Där är några exempel och det är gott. Eller jag tycker själv att det är synd att inte äta stekt eller stark mat, det är de bästa jag vet, så jag tar inte allt det där, men tipsen får ni gärna testa, även för er som inte är gravid.


Nu ska jag göra mig klar, har en toppen dag idag, kaffe står och frestar mig så jag ska ta och dricka upp de och fixa mig. 

Av malin - 2 juli 2010 01:48

Har kommit hem från en liten kaffe break hos Marlene, mumma, kollade på filmen Willow, gud så rolig den var, haha. Nu har vi bytt sängkläder, rastat Putte och nu ropar sängen lite dovt. Ska ju snart upp och ringa till vårdcentralen och boka en tid med min läkare.

Oh, h'n ligger inte stilla för 5 öre och satan va uppsvälld jag har blivit, mera om nackdelarna till graviditeten imorgon. Ska försöka nana nu, sov gott mina älskade läsare, dröm magiska drömmar i landet Ingenstans. 

Ovido - Quiz & Flashcards