En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 17 juli 2010

Av malin - 17 juli 2010 14:13

Nina kom hit och lämnade lite filmer som hon & Tom hade lånat, sen gick vi ner på Erikshjälpen för hon hade hittat några skor som hon köpt så jag tänkte kolla lite jag med. Hittade dock inga skor men en ny tv bänk, pappa ska ju ha den vi har så lika bra vi fick den hemkörd, tack Tetta! Vart en spring in på Hemköp, ska ju bara ju tills jag fyller år, smaskigt!


Så dagen ser ut såhär, 2 punkter.
Städa

Baka 


Åh, magen börjar den med, va ska man äta idag då?? Jo rester, like it!

Av malin - 17 juli 2010 10:30

Jahapp, då var frukosten avklarad. Så skön med en stor frukost som förgyller hela dagen, i love it! Vill åka och bada idag med, men på nå ställe där det är lite folk och där jag helst kan bada naken, haha. Vill ju inte få tillbaka min urinvägsinfektion, men det får jag nog ändå med mitt flyt.


  


Var ju uppe ett bra tag inatt och pimplade en massa te, mumma och mysigt. Snackade lite med Marlene och Tomas, så han ska ringa idag så vi får se om det blir nå vettigt, hehe men som vanligt nej!


Älsklingen min lite trötter.

  

Av malin - 17 juli 2010 09:41

Kaffet är nu klart och just nu kokar äggen för fullt så jag ska gå och ta bort dom snart från plattan, sen blir det en frukost för alla superhjältar som mig! 


Får se vad denna dagen erbjuder, väldigt sugen på att baka, men vi får se om jag orkar masa mig ner till affären med mitt hjärtegryn. Nej nu måste jag ha frukost i magen, äggen är klara, mumma!!

Ovido - Quiz & Flashcards