En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juli 2010

Av malin - 16 juli 2010 07:15

Igår så lekte jag lite med min favorit Tetta, tur de, hon får mig alltid på bra humör och får mig att le. Åkte å köpte en glass efter kaffe hos mig och röv span på spis bytaren. Jag har fått en ny spis, tjoflöjt!
Sen åkte vi och lekte Miami vice, spanade in en bil för Tetta tyckte ägaren var het så det roade vi oss med, haha.

Sen hem och då började de hela, är så jävla less på detta nu, tänker inte ta mera skit så vi får se. Ska fortsätta idag med och se om vi kommer på någon lösning, just nu så vill jag bara stoppa huvudet i sanden.

Saken blir inte bättre utav att Putte har kommit in i trots åldern och har börjat ätit mat ifrån bordet, han är ju så liten så han slinker sig ju upp på stolarna bara som står 1 mm åt sidan. HUND JÄVEL!


Kunde inte sova som vanligt inatt heller så jag gick till en vän och skrattade istället! Tack för de, skönt med variation! 

Av malin - 15 juli 2010 11:35

Fick hem en räkning nu, min sista räkning till äckel Telia på mitt fasta breband & telefoni, nu har jag bara mobilen kvar men det kan jag leva med. Sen kom min hyresvärd hit och sa att på måndag ska vi få ny kyl och frys, så han skulle ringa innan så jag fick packa ur de. Får ett större kylskåp med mindre frys och sen en frys på sida av som jag fattade de.


Nu ska jag ringa mamma, fixa lunch och dricka mitt kaffe.

Av malin - 15 juli 2010 07:21

Även inatt så har jag varit sömnlös, la mig med prinsen och sen va det kört, jag får fan inte ron till att ligga still och kunna slappna av på nätterna. Somnade iaf till slut och nu är jag vaken som vanligt, har gjort kaffe så det är klart, packat prinsen väska, fixat breven och varit ut med Putte.


Nu håller jag på med frukost till mig, blir kaffe - yoghurt - smörgås och 2 ägg, i like it! En pang frulle på en kick ass dag! Mycket svenska engelska nu men jag har tråkigt så jag får!

Av malin - 14 juli 2010 20:54

Nu har vi precis ätit, tror jag ska ta en portion till, men maten är nog kall så jag måste värma den lite. Fick till köttfärsåsen igen, älsklingen tog 2 fulla portioner så det känns skönt. Älskar när folk tycker om min mat!

Han skulle hänga tvätt på ställningen och då vek den sig mitt i tu, haha. Tur jag stod i duschen för han fick ett vansinnes utbrott till dess like.
Ska ta det lugnt ikväll, Tobbe har städat och satt upp hylla i hallen till telefonen, möblerat tillbaka och lite sånt i sovrummet, lovley!


Nej, en till mini portion kanske?? H'n är hungrig tror jag ;)

Av malin - 14 juli 2010 13:07

Vaknade och drack kaffet, power napade och gick ner till Marlene för mera kaffe OCH kaka! Sen hem å laga mat, upp till AF för att få underskrift men ikke, då va det lunch stängt så nu ska jag ner med Putte till Marlene och springa upp dit igen. 

Tapetseraren är här nu så hoppas det blir bra!
Angående min rubrik, jag kallas ju för Tjocka Malin i Steinbach släktet och nu kan jag verkligen förstå varför. Jag hamnar ju alltid med på kort tycker jaag, hm..


   

Av malin - 14 juli 2010 07:22

Snart är denna vecka över och då blir det nog för ovanlighetensskull att åka till Avesta. På fredag har jag ätit klart mina piller nr 3 - urinvägsinfektionen. Så då blir det antagligen att bada i poolen, men det ska tydligen regna på lördag så vi får se. Kanske höra med svärisarna om det är okej för dom att vi kommer, haha.


Ska ringa till sjukgymnasten idag vid 8.3o, har så fruktansvärt ont pga foglossningen och min vanliga ryggvärk så dom måste snart börja med detta, jag sover ju inge på nätterna. Krypningarna i benen gör ju inte saken bättre, men den kan jag leva med iaf.
Sen ska jag upp till AF och få en underskrift på mitt papper.  

Av malin - 13 juli 2010 14:48

Tjollahoppsan! Har kollat lite på bröllops kort, jösses att jag inte kan hålla mig utanför fotografierna, men men Tjocka Malin behöver sin plats.

Svärmor kom idag med 4 lådor till mig som jag kan ha badrums tillbehören i, + att h*n fick e nbody och 2 par strumpor, så jävla söta, tycker du ska komma snart, vi längtar så otroligt mycket efter dig!


Nu är tapetseraren här och har börjat lite, imorgon hoppas jag på att det ska vara klart, är helt slut i kroppen och vill bada slita av mig kläderna och bada, men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå.

Av malin - 13 juli 2010 10:00

Ohjag älskar att dra mig länge när jag är vaken. Svärmor skulle komma nu runt 10 men hon skulle handla lite på ÖB till mig så hon tar mig på hemvägen från Borlänge. Så nu hinner jag städa mera, skönt!

Sitter med morgonkaffet nu, andra promenaden med Putte är klar, får ju inte gå så mycket men jag blir verkligen tokig. Ska iordning mat till prinsen med så den är klar till hans lunch. Åh, posten ska vara här typ nu med, men den är nog som vanligt sen, blä!

Ovido - Quiz & Flashcards