En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juli 2010

Av malin - 13 juli 2010 07:19

Åkte ju ner och handlade bältet igår, jösses så skönt det var att få på sig det. Var ner till Marlene en sväng och fick en skvätt kaffe. Hem och Tetta kom så det vart Donken. La oss i sängen och John Blund hämtade fort Tobbe.


Vaknade i morse så jag slog på kaffe, sen fram med frulle å käka. Tog en promenad med Putte och nu sitter jag här. Ska lägga mig i ca 2 timmar och sova, så skönt att få lite gjort, vila och sen fortsätta så jag orkar med, annars blir det för mycket. 


  

Av malin - 12 juli 2010 21:50

Acke´s sommartider feat Jessi&Acke we´re not gonna take it.



Jessi´s proud mary


Staten&Kapitalet by Marco



Jessi&Lotta´s Rosenström


Av malin - 12 juli 2010 14:50

Det är ju nästintill samma design som jag hade tidigare, ändringen är väl färgen och lite sånt. Den som ska ta åt sig äran eller vad man ska kalla den för att jag bytte är ingen annan än Marlene. Nu får hon ju sitt svarta, haha. Hoppas du är nöjd madam :)


Målaren har varit här nu och kollat hur mycket tapeter han ska ha för att tapetsera om sovrummet, kanske jag kan börja fixa där inne snart?! 

 Väntar just nu på att faster Cenita ska komma så jag får åka ner på MVC och shoppa, jösses så ont jag har, sen in och handla på ICA antar jag.

Av malin - 12 juli 2010 12:30

Haha, nu har jag börjat med tvätten, som jag funderade om jag skulle ha börjat med för 5 timmar sedan, duktig jag! Ska ta mig an disken nu med så jag får lite lunch i magen, tycker inte om att laga mat när det är smutsig disk i närheten, vill ha det fräscht när jag ska laga mat.

Ska nog lägga upp en To do list för veckan så jag hinner med allt. Orkar ju inte göra så mycket på dagarna så jag tänkte dela upp så jag håller igång varje dag medans Tobbe jobbar.


Åh läre ut med Putte med, japp japp ingen vila!

Av malin - 12 juli 2010 06:45

Nu kommer lite kort sedan bröllopet och ja jag kallas för TjockaMalin utav en anledning, kanske inte är lika snygg och smal sedan tidigare!


    


Mera kort finns ju på facebook eftersom vi inte hade med en kamera så får ni kolla på andras fejjsor. Nu ska jag ut med Putte och sen hem och ta det lugnt men ändå försöka fixa lite granna.

Av malin - 11 juli 2010 20:40

Nu har jag och min älskade prins ätit lite kebab & pizza, har så otroligt ont nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, gråtit konstant i 3 dagar. Imorgon blir det ner till MVC och köpa foglossningsbältet, så jävla pissigt! Åkte på urinvägsinfektion om jag har glömt att säga de, kan det bli värre??


Ska lägga oss och mysa framför datorn, Tobbe har laddat hem serien Pappas flicka. Imorgon lägger jag upp lite bilder ifrån bröllopet och sakerna vi fick därifrån. Natti natti mina älskade läsare.

Av malin - 10 juli 2010 13:41

Har satt upp håret nu, jösses så sött, ska platta till det och spraya lite granna. Sen är det sminkning och påklädning som gäller för mig del. Pojkarnas frilla är klar tack vare mig, damn im good! Så dom håller på att klä på sig nu och sen ska väl dom vuxna också, haha. Jag och barnen kör först för vi tar längst tid.

Åh så kul detta ska bli, kommer stor tjuta i kyrkan, men det får man!

Av malin - 10 juli 2010 09:51

Nu sitter jag in smörjd i liniment, Jenka kräm enligt mig. Sen ska vi ner på staden och köpa det sista inför ikväll sen blir det hem och göra mig i ordning, Tobes farmor & farfar kommer hit och dom har med sig barnen. Sen blir det kyrkan och där träder jag och Tobbe in och är välkomsparet, åh så fint allting är.

Har ju dock ingen kamera eftersom min mobil är trasig, så hoppas Tobbe tar med sig sin så kanske jag hinner slänga upp några imorgon. Annars så får vi säkert korten utav svärisarna mina.

Min outfit för bröllopet är helt magiskt, åh jag känner mig så fin bara jag tänker på hur jag ska se ut, lovley!! Hade jag inte varit upptagen så hade alla killar dregglat och försökt fått mig i säng, så läcker kommer jag vara! Ohyaaaa!!!

Ovido - Quiz & Flashcards