En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juli 2010

Av malin - 19 juli 2010 15:31

Tom har varit här i stortsett hela dagen, lilla gubben då är lite dålig. Älsklingen kom hem på lunch så när han slutar ska vi ner på ICA och hämta ut mitt paket, vad det är vet jag inte, ska öppna det på min födelsedag iaf i Stockholm, lovley!


Skulle ha fått en ny kyl och frys idag eftersom att jag inte är hemma imorgon, men dom har ännu inte varit här så jag vet inte riktigt hur dom har tänkt sig detta, men vi får se, dom har ju ungefär 30 min på sig tills klockan blir 4. 


Ska ta det lugnt ikväll och peppa mig tills imorgon, är skit nervös men jag hoppas på det bästa, uscha hatar denna magkänsla :(

Av malin - 19 juli 2010 06:27

Sitter med morgon kaffet och pratar med min älskade mamma i telefonen. Älsklingen ska snart till jobbet så då blir det en promenad med Putte så han får morgon kissa. Sen hem och käka frulle och kryper ner i sängen och dra sig tills klockan blir framåt 10, då kommer posten och även min dag börjar.


Igår tog vi lite fika mys, gud vilka pensionärs poäng vi skrapar in, haha. Kommer ju vara 90 taggare innan vi fyllt 30. 


    


Matlagningen igår stod älsklingen för, vart italiensk köttfärsås med pasta, hade köpt nå paket nere på Hemkpöp för 5kr och det var faktiskt skit gott, lite extra ketchup och sen va allt bra.


  


Nu blir det strax en promenad.

Av malin - 18 juli 2010 20:23

Kom precis innanför dörren nu, har varit och handlat lite på Hemköp. Så nu har vi muffins formar så vi ska ju baka och ha oss imorgon antagligen. Ska göra lite kvällsfika om ett tag och mysa ner oss lite granna. 


Det var någonting jag skulle berätta men nu har jag glömt det, haha. Vilket jävla minne man har, jösses.

Av malin - 18 juli 2010 10:16

Bakade en sockerkaka igår tillsammans med Tobbe, eller jag började och han var mest i vägen. Men den vart godkänd, gick ner till Marlene och bjöd på lite innan hon skulle till jobbet. 
Har haft lite problem med att baka innan eftersom det alltid påminner mig om när jag var med min mormor. Men det gick bra, lite flaschbacks men jag överlevde och njöt av att slicka skålen av all smet.


Ska diska och göra en massa nytta, imorgon ska jag få en ny kyl å frys så jag måste verkligen städa å ha mig. Orkar inte imorgon. Foglossningen tar dö på mig snart tror jag. Vill inte ha den längre, men det är bara att bita sig i läppen och se framåt, det kommer ju nå magiskt utav allt.  

Av malin - 17 juli 2010 14:13

Nina kom hit och lämnade lite filmer som hon & Tom hade lånat, sen gick vi ner på Erikshjälpen för hon hade hittat några skor som hon köpt så jag tänkte kolla lite jag med. Hittade dock inga skor men en ny tv bänk, pappa ska ju ha den vi har så lika bra vi fick den hemkörd, tack Tetta! Vart en spring in på Hemköp, ska ju bara ju tills jag fyller år, smaskigt!


Så dagen ser ut såhär, 2 punkter.
Städa

Baka 


Åh, magen börjar den med, va ska man äta idag då?? Jo rester, like it!

Av malin - 17 juli 2010 10:30

Jahapp, då var frukosten avklarad. Så skön med en stor frukost som förgyller hela dagen, i love it! Vill åka och bada idag med, men på nå ställe där det är lite folk och där jag helst kan bada naken, haha. Vill ju inte få tillbaka min urinvägsinfektion, men det får jag nog ändå med mitt flyt.


  


Var ju uppe ett bra tag inatt och pimplade en massa te, mumma och mysigt. Snackade lite med Marlene och Tomas, så han ska ringa idag så vi får se om det blir nå vettigt, hehe men som vanligt nej!


Älsklingen min lite trötter.

  

Av malin - 17 juli 2010 09:41

Kaffet är nu klart och just nu kokar äggen för fullt så jag ska gå och ta bort dom snart från plattan, sen blir det en frukost för alla superhjältar som mig! 


Får se vad denna dagen erbjuder, väldigt sugen på att baka, men vi får se om jag orkar masa mig ner till affären med mitt hjärtegryn. Nej nu måste jag ha frukost i magen, äggen är klara, mumma!!

Av malin - 16 juli 2010 23:54

Fan va less jag blir på alla dessa mygg, dom är överallt och ingenstans, blir så matt. 


Dagen har ju inte varit den bästa, men jag fick luncha med min favorit Tetta. Ska ta en riktig lunch senare, när jag inte har världens magknip och pissigt humör. Förlåt för de, men lite skratt vart det med.


Annars så har min dag varit förjävlig, inte en sådan som jag vill minnas men som jag kommer minnas i vilket fall för jag har lite problem med att glömma saker och ting. Men denna sak kan jag omvandla till något bra, till att det blir en ny start på vårat förhållande. Så om ni räknar med röva så får ni fram att det handlar om mig och Tobbe, grattis! 
Det är ännu inte som förr och det ska inte bli som förr utan bättre, vi ska ha det bra och få tillbaka tron för varandra, eller jag för honom rättare sagt. Men om det fortsätter och vi gör som vi sagt så är vi nog snart där. I hope so!!


Lite te nu innan John Blund kommer. 

Ovido - Quiz & Flashcards