En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 23 juli 2010

Av malin - 23 juli 2010 17:03

Nu har vi duschat och packat i stortsett allt, skönt! Så nu inväntar vi pappa & syster som är här vilken minut som helst. Ska bli så kul å träffa dom igen, sen sover vi hemma hos kära storebror i hans bäddsoffa så jag får mycket tid med honom och Kewa, det gillas!

Blir fika nu när vi kommer hem till farmor, like it, älskar hennes hembakade godsaker. Sen kanske ner till Tessa om vi orkar. 


Älsklingen mötte upp mig hos jobbcoachen, så gick vi hem, åh han hade fått en liten present från sin chef, så jävla snällt! Så nu blir det säkerligen att baka mera tills han ska tillbaka, hehe. Sen hade han med sig så han ska montera upp nattduksbord som vi vill ha det, fast satta på väggen!


Nu måste jag fixa det sista, hörs kanske ikväll!! 

Av malin - 23 juli 2010 14:32

Älsklingen ringde och sa att jag skulle börja packa, då har han fått ledigt nästa hela veckan. Så nu är han min, bara min! 
Så nu åker vi till Ljusne, pappa kommer runt 5 så vi sover hemma hos broder ikväll. Sen åker vi hem på tisdag senast tror jag pappa sa. Sen blir det ju Stockholm på torsdag till fredag, känns helt magiskt!


Pratar med Sara nu och magen börjar kurra, va ska man äta innan vi åker då? Kanske pappa bjuder på nå gott efter vägen? Njaa, det tror jag inte. Så Tobbe får laga nå om jag inte har hunnit komma hem innan han kommer hem. Putte tar vi med oss denna gång, jippi!  

Av malin - 23 juli 2010 12:05

Är helt slut just nu, har gått ner på apoteket och hämtat mera medicin. I morse så kom Marlene på en skvätt kallt kaffe, haha. Får nog koka nytt innan hon kommer nästa gång.

Ska ta och käka lite granna nu och sen blir det korsord och lite plock innan mötet klockan 15.00. 
Pappa är påväg till Ljusne nu med syster, men jag vet inte om jag kan följa med, men tror jag blir hemma. Imorgon ska vi ju på grillning hos svärisarna, najs!

Mag kort från igår.

     

Ovido - Quiz & Flashcards