En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 30 juni 2009

Av malin - 30 juni 2009 12:00

(Mina kusiner Tommie & Jässica)
Åh gårdagen, vad ska man säga? Saknaden var jätte stor och jag fick träffa dig. Åkte hem till Tomas och kollade på 'P.S. I love you', men han var ju sur och käftig typ hela tiden å han skulle prata och fråga massa saker å bitas. Jävla unge han är! Men det sket jag i för det är ändå en av världens bästa filmer, synd att inte han fick se det. Men mys var det iaf.

Vaknade när han klev upp, men sen skulle jag upp klockan 7, för att kunna ta 8 bussen hem. Men när jag vaknade så var klockan 9.3o, så ringde bror så han var snäll å hämtade mig. Missade precis tåget då så jag får ta det som får 14.o6 Kewa är påväg hit också sa bror, så jag ska fråga henne lite mer om tågtiderna eftersom min dator är cp så jag kan inte kolla dom.
Så jag åker alltså till Jässica å Robban idag och imorgon åker vi till Västerås, häjja så kul man ska ha det! Så idag blir det att storhandla på Varris.

Det är snart 1 år sedan jag träffade Tommie och Jässica, haha. Fy å släng! Det var på power meet o8 som vi träffades efter 12 år, det var lite jobbigt men jag är glad för att vi gjrode de. Så på onsdag får jag träffa Tommie!

Nu blir det packning!
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards