En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av malin - 29 juni 2009 14:24

Irritationsmoment del 1;
Har pratat vädligt länge nu med Cissi, Kens nya flickvän, eller ex var det när det var han och jag, men nu är dom tillsammans igen. Men igår började ju han med att åhejjåhå, Cissi hade ju tvingat honom och vara ärlig. Men va fan, allt det där kan ju inte vara sanning heller. Utan det är det Cissi vill höra. Visst det kan stämma men jag vart väldigt ledsen utav det och hatet växer fortfarande i mig.  Men trivs du å är glad så är det ju bra, men var rädd om Cissi, eftersom hon stannar kvar  hos dig fast hon vet, likväl som ALLA andra vilken jävla tönt du är som skämmer ut dig hela tiden. Aja, ska inte sitta och förnedra dig nå mer. Men jag förstår inte vad jag har med den där saken att göra? Men tycker det är bra att hon kan vara ärlig mot mig. Känns så jävla bra att jag har ett sånt flyt med killar!

Irritationsmoment del 2;
Jag ska åka till Västerås och vara borta i ungefär en vecka, vi kommer inte ses på över en vecka och jag kommer sakna dig. Men jag vet ju att du inte vill ha något, men det är ju inte förbjudet för mig att sakna. Synd att det vart som det vart, skulle gärna ändra på de, men då skulle jag ljuga för mig själv. Men det är ju synd att du inte hade tid idag för att träffas.

Killar - äta kakan å behålla kakan.

Av malin - 29 juni 2009 01:31

Svar till Kulturkamp; Jag köpte min på Ockelbomarknaden, men det finns nog fler knallar som säljer. Börja gå på en marknad :)

Just nu sitter jag hemma hos Sofie efter en dag på Ljusnebadet och prat med Hilde, det var väldigt behövligt. Känner mig lite klokare och vet hur jag ska gå till väga nu. Gummiband gummiband! :)
Sofie och Mattias kom å hämtade mig så vi åkte hem till Vevves mamma å hämtade mina saker från Norge, shit, vissa saker hade jag glömt bort att jag ens ägde. Men kul att få tillbaka min über snygga skjorta och mina älskade pyjamasbyxor. Så nu är power meet räddad, ska kolla om mina pilotbrillor är med också, annars måste jag fan sno några, i år igen, haha!

Åker på tisdag till Gävle, Jässica & Robban hämtar upp en på tågstationen. Sen hem till dom och på onsdag drar vi ner till Västerås, skulle hämta upp några i Sala också. Sen så kommer Tommie dit på onsdag också troligtvis, på torsdag kommer Björklin å gänget. Snackade med Ken å Cissi så nån utav dom kanske ska dit också, hoppas på Cissi! Får se om man ser skåningen nå också, hm undra sa flundra. Sen kommer man ju träffa många fler som jag känner, häjja! Jossan vet ju inte än om hon ska med men hoppas. Haha, trångt å gott i bilen ner och sen visste inte Jässica om alla fick plats i bussen, så man skulle sova i omgångar, häjja!! :D Men alla sover ju inte samtidigt heller så det är ingen fara.

Nu ska jag säga natta till alla, imorgon är en stor dag.
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards