En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juni 2009

Av malin - 30 juni 2009 12:00

(Mina kusiner Tommie & Jässica)
Åh gårdagen, vad ska man säga? Saknaden var jätte stor och jag fick träffa dig. Åkte hem till Tomas och kollade på 'P.S. I love you', men han var ju sur och käftig typ hela tiden å han skulle prata och fråga massa saker å bitas. Jävla unge han är! Men det sket jag i för det är ändå en av världens bästa filmer, synd att inte han fick se det. Men mys var det iaf.

Vaknade när han klev upp, men sen skulle jag upp klockan 7, för att kunna ta 8 bussen hem. Men när jag vaknade så var klockan 9.3o, så ringde bror så han var snäll å hämtade mig. Missade precis tåget då så jag får ta det som får 14.o6 Kewa är påväg hit också sa bror, så jag ska fråga henne lite mer om tågtiderna eftersom min dator är cp så jag kan inte kolla dom.
Så jag åker alltså till Jässica å Robban idag och imorgon åker vi till Västerås, häjja så kul man ska ha det! Så idag blir det att storhandla på Varris.

Det är snart 1 år sedan jag träffade Tommie och Jässica, haha. Fy å släng! Det var på power meet o8 som vi träffades efter 12 år, det var lite jobbigt men jag är glad för att vi gjrode de. Så på onsdag får jag träffa Tommie!

Nu blir det packning!
/malintjus

Av malin - 29 juni 2009 14:24

Irritationsmoment del 1;
Har pratat vädligt länge nu med Cissi, Kens nya flickvän, eller ex var det när det var han och jag, men nu är dom tillsammans igen. Men igår började ju han med att åhejjåhå, Cissi hade ju tvingat honom och vara ärlig. Men va fan, allt det där kan ju inte vara sanning heller. Utan det är det Cissi vill höra. Visst det kan stämma men jag vart väldigt ledsen utav det och hatet växer fortfarande i mig.  Men trivs du å är glad så är det ju bra, men var rädd om Cissi, eftersom hon stannar kvar  hos dig fast hon vet, likväl som ALLA andra vilken jävla tönt du är som skämmer ut dig hela tiden. Aja, ska inte sitta och förnedra dig nå mer. Men jag förstår inte vad jag har med den där saken att göra? Men tycker det är bra att hon kan vara ärlig mot mig. Känns så jävla bra att jag har ett sånt flyt med killar!

Irritationsmoment del 2;
Jag ska åka till Västerås och vara borta i ungefär en vecka, vi kommer inte ses på över en vecka och jag kommer sakna dig. Men jag vet ju att du inte vill ha något, men det är ju inte förbjudet för mig att sakna. Synd att det vart som det vart, skulle gärna ändra på de, men då skulle jag ljuga för mig själv. Men det är ju synd att du inte hade tid idag för att träffas.

Killar - äta kakan å behålla kakan.

Av malin - 29 juni 2009 01:31

Svar till Kulturkamp; Jag köpte min på Ockelbomarknaden, men det finns nog fler knallar som säljer. Börja gå på en marknad :)

Just nu sitter jag hemma hos Sofie efter en dag på Ljusnebadet och prat med Hilde, det var väldigt behövligt. Känner mig lite klokare och vet hur jag ska gå till väga nu. Gummiband gummiband! :)
Sofie och Mattias kom å hämtade mig så vi åkte hem till Vevves mamma å hämtade mina saker från Norge, shit, vissa saker hade jag glömt bort att jag ens ägde. Men kul att få tillbaka min über snygga skjorta och mina älskade pyjamasbyxor. Så nu är power meet räddad, ska kolla om mina pilotbrillor är med också, annars måste jag fan sno några, i år igen, haha!

Åker på tisdag till Gävle, Jässica & Robban hämtar upp en på tågstationen. Sen hem till dom och på onsdag drar vi ner till Västerås, skulle hämta upp några i Sala också. Sen så kommer Tommie dit på onsdag också troligtvis, på torsdag kommer Björklin å gänget. Snackade med Ken å Cissi så nån utav dom kanske ska dit också, hoppas på Cissi! Får se om man ser skåningen nå också, hm undra sa flundra. Sen kommer man ju träffa många fler som jag känner, häjja! Jossan vet ju inte än om hon ska med men hoppas. Haha, trångt å gott i bilen ner och sen visste inte Jässica om alla fick plats i bussen, så man skulle sova i omgångar, häjja!! :D Men alla sover ju inte samtidigt heller så det är ingen fara.

Nu ska jag säga natta till alla, imorgon är en stor dag.
/malintjus

Av malin - 28 juni 2009 12:22

Igår så runt oo.oo så gick jag hem till Tommy för vi skulle kolla på film, slutade med en Jim Carrey film som va ganska seg, blunda några gånger men tog mig igenom den och han med. Sen spelades det lite gitarr, du kan ju! Häjja Tommy. Tog en cigg och sen gick jag hem å la mig, somnade direkt.

Nu ska jag vänta på kaffet och sen ska jag börja städa. Kewa är påväg hit också så hon tyckte jag skulle följa med henne, bror & Tommy å bada, så vi får se, det måste städas här hemma. Sen ska jag laga mat å ha mig. Sen ska jag nog ta en stund i solen med min bok och slappa :)

Köpte en tröja till Benke också med samma text som min! 'Jag är inte rastist, bara lite mörkrädd'. Så jävla bra! Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe, snacka klart med Burken som bajsar och sen ska jag städa. Men jag måste faktiskt åka upp till Hudiksvall också till Vevve och hämta mina saker ifrån Norge så jag får dom till Power meet.

SlintJanne, ring mig!
/malintjus

Av malin - 27 juni 2009 21:17

Nu har jag precis kommit hem efter en fartfylld dag.
Vaknade klockan 1o imorse så jag ringde och väckte Sofie, men vi sköt fram det en del så tillslut så ringde hon å väckte mig klockan 13, så då gjorde vi oss klara. Så klockan 15 hämtade vi upp Mattias, åkte och handlade mat på Flinken och sen hem till Sara. Sen brassade vi iväg till Ockelbo, träffade Madde också som jag inte har träffat på 1 år nu, gud så kul det var :)
Sen skämtade vi om någon som sålde korv, i samma veva kollar personen upp och då är det ingen mindre än Tjockis, haha! Sa hej och gick vidare. Skulle träffa Rickard med, men  det tog ju 3ooo år för han och hans kompisar att åka hemifrån honom (Gävle) till Ockelbo, haha!
Petter fick man inte träffa som vanligt, nu får du ge dig!

Jessica påminde mig ju om att det var en till som slog mig inatt, jävla nötter ni är! Men men, jag måste väl ha gjort någonting eftersom ni slår mig. Och jag kan inte fatta hur det kunde bli som det blev inatt, över dom där 4 orden bara, aja, det är ju din förlust, INTE MIN!

Nu blir det matlagning!
/malintjus

Av malin - 27 juni 2009 02:22

Nu är jag hemma hos Sofie och ska sova. Har varit hemma hos Simon och fått värsta smällen rakt i ansiket. Ska koka lite mat nu och äta, är hungrig som en avrg och kan knappt stava. Jimmie mötte mig efter smällen och sen följde Eric med mig till tallvägen, hem till Sofie. Ska koka makaroner nu och lite ketchup och kolla på tv, bara porr nu tro? Kanske inte inte om jag ar trur..

Jag har gjort bort mig för dig! Skit i det jag sa!!!
/malintjus

Av malin - 25 juni 2009 20:43

När jag väl behöver någon eller vill träffa någon så är det tamme fan aldrig någon där för mig. Häjja, fyfan va kul det är, känner mig som en jävla tjatkärring!
ÅÅÅH! Finns inga ord på hur less jag är på folk just nu. Jag tänker inte svara på någons sms eller när någon ringer, låt mig vara! Hör inte ni av er till mig så ska fan inte jag höra av mig till er! Orkar inte med folk, falska, dryga äckliga jävlar! Blir med randiga negerbarn för fan och det värsta är att allt går ut över mamma eftersom hon är hemma och försöker hjälpa mig.

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!!

ÄCKLIGA AS!

Av malin - 25 juni 2009 17:49

Sitter här nu och känner att jag har bränt mig lite granna. Men spelar ingen roll, jag är så glad ändå att jag har fått lite färg.
Åkte alltså till Jossan stuga utanför Maråker igår. Badade och sen stack vi till Jessica med båte, Jossan rodde och det var så mysigt. Fiskade lite där, fick faktiskt napp jag med! Sen hem och läste, snackade skit och somnade med en kudde bakom mig eftersom det inte fanns någon annan som låg där.
Vaknade imorse av att Sally (Jossans hund) hoppade upp i sängen, så jag och Mona satte oss på verandan och drack kaffe å käkade frulle, mysigt värre. Sen kom apan och Janne upp också. Baddade och började sola direkt typ. Runt 3 så kom Mats och Marcus, hm, undra om han hette Mats, aja skit samma! Sen badade vi ännu mer och försökte fång fiskar med håv, häjja!

Idag så kanske jag ska in till stan och träffa Sara, så vi får se om jag pallrar mig dit, men det tror jag nog att jag kan. Hon ska träffa Bea och jag ska på romantisk middag om jag har tur, häjja Babyface ;)

Nu blitr det en kall dusch.
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards