En herrejösses blogg.

Alla inlägg under mars 2009

Av malin - 31 mars 2009 13:05

Jag mår som en prinsessa. Jag har mått det sedan igår och kommer göra det tills ett speciellt datum. Jag kan tyvärr inte berätta vad, det är lite hemligt, men jag ska berätta det när jag kommer hem :) Aauuw, det pirrar i hela mig och jag blir så glad. Attans att inte gårdagen kan stanna!
Fick mejl av Jossan nyss, hjärtat! Jag är på och jag sviker inte det!

Snackade med mamma idag också, så hon tycker att jag ska åka med henne hem till Benke för det är en kille där som vill bjuda mig på middag på någon fansy resturang, haha. Nej tack sa jag för jag ska på Elmia!! :D HAHA!
Men jag kommer ju hem fler gånger och då kan han få bjuda mig på en dyr och fansy resturang. Men han ska ju vara stilig också, så det måste ju han vara eftersom mamma vet ju min smak också. Han låter ju toppen iaf på utsidan och mammsen säger att insidan också är bra så.

Idag ska jag betala hyran och sen blir det andra avenyn, längtar! Ska även packa alla Sara's saker, hittat lite mer och måste packa om, annars får inte mina saker plats, gud vad den människan har saker, iischa!

Nu ska vi gå och handla lite spaghetti, 2kg på 4 dagar. Haha.
/malintjus

Av malin - 30 mars 2009 19:33

Ja, vad ska man säga idag? Vaknade halv 2 och drack massa kaffe. Sen klockan 4 så ringde Fredrik och skulle ha kaffe. Sen ducshade jag och gick hem till killarna, eftersom vi skulle laga mat till Fredrik och Erik. Lagade snabb makaroner och fiskpinnar, haha delikatess.

Jossan lyssnade på mig och hon har äntligen uppdaterat sin blogg, lovley, även Amanda har gjort det, så nu får man lite update från Ljusne. Sen så fick jag info om Elmia också, så det är bra. Sen är det bara ekonomin som ska hålla till det, eftersom jag inte har jobbat på 5 veckor :/ Men jag ska nog försöka få till det också, om jag har tur.

Imorgon blir det att betala hyran och lämna tillbaka filmerna till biblioteket. Sen blir det att kanske packa lite granna?

Jag älskar dig <3
/malintjus

Av malin - 29 mars 2009 16:14

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Eriks födelsedag, hurra hurra hurra! Idag blir mr Erik Söderman hela 23 år gammal. Snacka om att jag är ung ;)

Ska nog bara ta det lugnt idag, blir väl att käka mera tårta, det är ju såklart Veronica och jag som har gjort den, hurray för oss. Massa choklad och vanilj pudding, med bananer och 10000kg grädde, och godis på ;) Smarrigt värre är vad det är. Men man orkade ju bara en bit. Haha.

Snart åker jag hem, då blir det puss och kram kalas överallt. Påtal om kalas, Tomas och favorit JossaKossa fyller ju år också, så då blir det mycket kalas och mycket mycket tårta. Fast mer dricka på Jossan kalas ;)

Nu ska jag snacka vidare med Louise och dunka musik.
/malintjus

Av malin - 28 mars 2009 20:37

Vaknade imorse av att underbara Veronica gav mig frukost på sängen. Kaffe och mackor, yummie. Kollade på en massa filmer idag och gick ner på staden, köpte ett par nya shorts som jag ska ha i sommar. Är hemma hos killarna nu och knäpper en massa kort till Anderas. Vi har satt upp ett lakan på väggen som bakgrund och jag står bara här, anledningen till det är att jag inte fastnar på kort, haha. Dunderklumpen och Robban sitter och dricker, Erik och Fredrik är i Oslo och dricker.

Imorgon blir det kalas för Erik, ska laga en ybergod tårta jag och Veronica. Så vi ska överraska med de. Snart får jag äta mera tårta, när jag kommer hem så blir det tårta för Tomas fyller och Jossan :)

Nu börjar Robban bli fotoskådis också, snart börjar dom nog med pin-up bilder också. Haha, men nu tjatar dom på mig så det är min tur.
/malintjus

Av malin - 27 mars 2009 22:41

Vaknade imorse av att det toksnöade, då hade det kommit 2 dm ungefär, fyfan! Det ska snöa hela helgern, iischa. Gick ner på biblioteket och hyrde 9 filmer. Kollade på 'p.s i love you' och grät. Påväg hit till killarna så kom det en taxi så vi klev åt sidan, taxin stannde 2 meter framför oss och ut kikar ingen mer än älskade Jan-Ove, vart hyper glad när man såg det flinet. Kramkram och sen gick vi vidare och han åkte. Efter 3 meter så stannde taxin, då va dom framme, haha! Snackade och kom hit. Så nu kollar vi på någon film och jag sitter som vanligt här vid datorn.

Jag vet inte om jag ska säga det, men ibland känns det som om att jag älskar dig mer än någon annan. Ibland känns det som om du inte existerar. Jag är så kär och galen och kan lämna allt för din skull. Du är världens underbaraste person, samtidigt som jag skulle kunna kasta dig i en eld. Just nu kör vi med ombytta roller.

ps, i love you *.
/malintjus

Av malin - 26 mars 2009 16:52

Vaknade runt 10 idag, gråtandes som vanligt. Inte pga att jag har tänkt på ekonomin. Utan för att det är 4:e gången på 1,5 vecka som jag drömmer att Josefiné dör. Jag får sån jävla magvärk hela tiden. Josefiné, ta hand om dig och se dig för hela tiden. Jag tänker inte missta dig!

Kokade kaffe och tog en rök. Då var min älskade hyresvärd och Martin utanför och byggde. Så jag gick upp, lagade frulle och sen ut igen med Veronica. Snackade med Finn och Martin i typ 1 timme, skrattade hela tiden, fyfan va kul vi hade de. Sen gick vi in och packade all smutstvätt och drog hem till Erik. Stoppde in en tvätt, sen kom Fredrik och Andreas hem. Ska tvätta en maskin till också, sen blir det hem och käka!

Finns inte så mycket hemma nu som vi kan käka. Pasta, potatis ris, inge tillbehör förutom ketchup och sweet chili sås. Men snart åker vi hem till Sverige och jobbar lite lätt. Får med en bil också om vi har tur. Sen om vi får ultimat tur så får vi en person med oss också. Magnus (från ams) hade skickat mejl till mig idag, så han har en till kille på g. (Sara jag hör av mig med mer info sen så du kan kolla om honom!)

Nu ska jag dunka mer musik av älskade Eddie.
/malintjus

Av malin - 25 mars 2009 15:24

Natten var som vanligt inge annorlunda. Hade fortfarande inte somnat klockan 4 så jag hoppade in i duschen och tog det lugnt. Somnade runt halv 6-6 och vaknade 9:38, upp och hoppa och väcka Vevve. Tog degt lugnt, knarkade kaffe och sen kolla posten. Jag hade fått nå brev från Skatteetaten så vi gick till Proffice, så nu ska jag få tillbaka pengar också. Ungefär 3000kr, sen ska jag få semesterersättning från Adecco och Proffice, thats good! Allt i sommar också. Men det är ju NU jag behöver pengarna så. Aja, det löser sig väl hoppas jag.

Vessla ringde idag så det kanske kommer en Oscar hit och bor med oss. Han verkade jätte trevlig och va ju raka motsatsen till Vessla och det va ju bra de. Sen körde jag två snabba. Knarka - nej, kvinnomisshandlare - nej. Så det va ju bra det också, haha!

Zebastian ska få pisk, han är en dum dum dum!
/malintjus

Av malin - 24 mars 2009 20:19

Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Trodde jag skulle kunna palla det här psykiskt men jag gör fan inte det. Jag har inte jobbat på 3 veckor nu och jag har räkningar som ska betalas. Jag betalade elen idag på 2060kr, sen ska jag betala 6000kr till hyran, kanske mer om inte Vevve har fått ihop pengar. Sen ska jag ut med pengarna så jag kan ta mig hem. Väl hemma så ska jag köpa saker också. Till lägneheten, Tomas och Jossan fyller, jag ska på Elmia, mamma kanske behöver. Sen ska jag ha till resan tillbaka till Norge. Sen ska jag ha till maj månads hyra. Jag vet inte om vi får hit någon, troligtvis inte, så då ska 4500kr ut. Jag gråter varje morgon och kväll, mitt psyke tal kol på mig. Men det är bara att tänka positivt.

Sen har jag ju min älskade mamma som får ta en massa skit. Nu ska jag sätta käppen i julet och stoppa allt, hon ska inte råka ut för att du inte kan få dina fingrar ur arslet och göra någonting själv! Orkar inte med att du ska skälla på mamma när du är snäppet värre! Börja bete dig!!

Idag så har jag varit på Proffice också, inge jobb förrens vi har tagit hit en bil. Ska söka nere på bryggan nu och kolla på NAV om den finns nå jobb där. Men det är väl omöjligt det också. HORKUK!

Ser fram emot Elmia iaf.
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards