En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 24 april 2009

Av malin - 24 april 2009 23:21

Som sagt så har Fritz varit på besök i några dagar. Så vi har gått lite på byn och varit på bibblis nästan varje dag. Sen hemma och myspyste, käkade mat och sov. Så det har varit en lugn vecka, Veronica har varit och jobbat några dagar och sen har Laban varit i Oslo någon dag också. Va och kollade på solnedgången också, såg när solen gick ner bakom bergen vid Sem. Va upp på berget en dag också.
Sista dagen igår var ju toppen, jag låg med magvärk hela kvällen och bara tyckte synd om mig själv och mådde illa. Sen så har jag ju en liten förmåga att klaga över saker och ting och att hålla käften är ju inte något som jag är bra på. Men jag har vunnit två vad, 1 med Laban - öl, och sen med Fritz - ravioli. Så nästa gång han kommer så ska jag få 10 burkar, yummie! Jag har bara en burk kvar så jag måste till Sverige och handla!

Imorgon så flyttar Laban till Oslo också, men jag har ändå har pengar för halva månaden. Så om det är någon som har pengar som ligger och skräpar så kan ni gärna skicka dom till mig för jag har fan inga alls :/

Nu blir det film och sen hem och sova i den stora sängen.
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards