En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 3 mars 2011

Av malin - 3 mars 2011 12:13

Cher kommer ut ur mina dator högtalare förtillfället, har en liten blandning mellan alla mina favoriter på Youtube. Tobbe (eller säger man vaktmästaren mellan 7-16?) har satt upp gardinstångshållaren och sen blir det 1 hylla i Sveas rum och 2 takfläktar, 1 i sovrummet och 1 i vardagsrummet. 


Måste åka till IKEA med och köpa nya tallrikar, dom som vi har nu är förstor för diskmaskin och man får böka å ha sig. 

Får se när vi tar oss dit, imorgon gick det ju inte för dom skulle handla så mycket och var full bil, men vi letar vidare och hoppas att någon annan vill åka dit med oss, Västerås eller Gävle spelar ingen roll, bara det blir IKEA.


I wanna be a rockstar - Nickelback!
/malintjus 

Av malin - 3 mars 2011 10:12

Tobbe har varit hemma väldigt mycket nu på sistone, hans chef är på semester och hans handledare är sjuk så han har inte så mycket han kan göra, han har fått uppgifter men när odm är klara då?

Men det är skönt. Igår fick vi klart Sveas rum på saker och hon sov där i natt, stor tjejen min! Men hon vaknade massor av gånger för hon var så förbaskat snorig, hoppas verkligen hon blir bättre snart. Ska ner på apoteket och kolla om dom har nå mer än en snorsug.


Sitter med morgon kaffet och ska snart inta vardagsrummet och pillimojsa klart där, sen får vi se om vi får nå besök idag eller om vi blir helt ensamma. Marlene kom igår kväll så det vart tv, kaffe & cigg. Skrattade som tokar till Vad blir det för mat, we just love Per Morberg!


Välkommen våren!
/malintjus 

Ovido - Quiz & Flashcards