En herrejösses blogg.

Alla inlägg under mars 2011

Av malin - 31 mars 2011 13:31

Har kommit in från en promenad nu med Putte & Svea, så skönt väder! Blir nog en sväng på crosstrainern sen och såklart en till promenad i det fina vädret, blir att möta prinsen när han har slutat jobba. 

Nu är dom där förbannade dopkorten klara så dom postas nog idag eller så snart som möjligt. Sen blir det att planera dopfika och invänta anmälningarna om vilka som kommer.


Ska försöka städa lite innan Tobbe slutar, men det brukar aldrig bli så, haha. Svea vaknar ALLTID när jag ska göra nå, sova, kissa, skita, städa, crossa, röka, laga mat, you name it! Men älskar ändå henne!


 


Ska ta ett försöka ändå!
/malintjus 

Av malin - 31 mars 2011 11:10

Nu har jag gjort 15 dopkort tror jag det var, max 5 kvar. Blir ju inte så många på dopet då vi ska vara på svärisarnas baksida. Men närmsta släkt och 3 vänner är iaf 40 personer och det räcker gott å väl. Får se sen om alla kan komma, det tror jag inte men man kan ju alltid hoppas.


Har skit ont i halsen, som om att jag har en boll och kan inte svälja, älsklingen skulle köpa bafucin när han kom hem på lunch så vi får se om det hjälper, hoppas! Svea mår bra iaf, Tobbe har också ont så jag är lite orolig att Svea också ska bli sjuk, men peppa peppa!


Hon sover nu så jag har lust att lägga mig i 5 min också men då garanetrar jag att hon vaknar, puuuh.


Nej, nu ska jag göra klart dopkorten så jag kan göra nå annat senare.

/malintjus

Av malin - 30 mars 2011 08:08

Vaknade halv 7 imorse och var pigg, trot eller ej, men låg kvar i sängen för njutningensskull en extra  kvart. Sen ville Svea upp så hon sjöng lite för mig å det var ju fint. 

Käkade frulle och sen fick hon mat, ska ordna upp lite stuktioner för hennes mat så hon får äta mer sånt. 


La henne men hon verkar inte vilja sova, hon skrattar åt sina fötter och tycker hon är skit rolig, haha. Så nu ska jag ta upp henne så jag kan gå ut å röka med. 


På med Nickelodeon!
/malintjus 

Av malin - 29 mars 2011 13:55

Efter 20 minuter på crosstrainern så fick Svea nog av att sitta och titta på, men jag är nöjd. Jag tänkte gå på den så länge som hon tillät och 20min är alldeles okej. Hade jämn takt hela tiden och svettig vart jag så nu blir det att ladda hem någon serie så jag kan kolla på 1 avsnitt på ca 30min samtidigt som jag använder crossen.


 


(så ser ej min ut, men liknande)


Nu röka och sen försöka få smulan att sova lite så jag kan fortsätta med dopkorten.

PUSS

Av malin - 29 mars 2011 13:12

Prinsen har precis gått tillbaka till jobbet så nu blir det mys med Svea igen.


Gårdagens efterrätt, mini cheesecake.

   


Min lunch idag, Tobbe tog resterna från igår.


Har även hunnit göra 2 dopkort, så jag är igång, första tog ca 1 timme sen den andre tog 20 min, haha. Men jag är rätt så nöjda med dom, det syns ju iaf att dom är hemma gjorda och det är ju huvudsakligen och att dom ser vad det står, haha.


Blir crosstrainerna sen när Svea somnat, kärlek!
/malintjus 

Av malin - 29 mars 2011 08:47

Shit va skönt det var att ha prevcis fått klivit upp. Hon vaknade vid 6 så jag gjorde i ordning mat och sen la jag mig så fick Tobbe mata henne för han skulle ju ändå upp då.

Igår vart det att bada och äta god middag. Potatis gratäng med baconlindad fläskfilé, grönsaker och beasås. Jag åt det där och väntade 20 min, jag var mät, jösses så skönt!


    


Vart efterrätt med men den kommer i nästa inlägg! Nu ska jag njuta av morgon kaffet och försöka bli en människa jag med, PUSS

/malintjus   

Av malin - 28 mars 2011 13:18

Svar till Linda; Fan va härligt! Jag skulle bara vilja vakna upp en morgon och se ut som jag gjorde förut, hehe. Jag vill ju börja gymma men jag har inte råd eller tid, så jag kör med vanliga hederliga promenader och grönt :)


Ska snart åka bil (Det där vart ju inge bra när jag precis skrev att jag promenerar, crap!) Men jag vill inte gå över riksvägen med Svea och det är ju en bra bit dit. Men vädret är på topp och likså mitt humör, värre med Svea som är en grinig bäbis. Blir iaf en lång promenad när prinsen slutat, vet inte vart vi går men någonstans går vi. 

Iaf, bilresan.. Ska ner till Rättpris och kolla om dom har shampoot och balsamet som jag behöver, Herbal Essences (stava?!). Det är de bästa jag någonsin har använt som är bra för mitt hår. 

Tappar hår och använder jag shampoo så får jag halva håret i handen när jag sköljer. Har börjat äta nå tabletter mot de som jag köpte på Häslokraft, så hoppas jag får tillbaka de. 


Har betalat lite räkningar nu och det ser ut som månaden blir bra :)

/malintjus

Av malin - 28 mars 2011 08:30

Svar till Sanna; Tackar :) Jag köpte den på Dunken.se har jag för mig :)

Svar till Emelie; Jag är så dålig på namn, men jag har nog ett svagt minne, vad heter du på bilddagboken, eller har du facebook? :) Alltid kul med folk som tar kontakt :)


Igår var det en späckad dag. Mia & Micke kom runt 10 och åkte efter en kopp kaffe och munk. Pappa & Mei kom sen efter 15min ungefär så kom Roland & Anna-Karin. När dom hade åkte så kom Nina & Tom, lämnade Sara på stationen och sen ner till Hemköp med M & A för att se om dom hade mitt shampoo och balsam, men ikke. Så idag blir det att ta sig till Rättpris och kolla där. Gick hem till oss på kaffe och då kom även faster Marlene och gjorde oss sällskap and can I get a hallelulijah? Roza åkte ut ur Big brother, jöäääää!!


Sitter med frukosten nu; 2 lingongrova med ost, skinka och gurka, 1 glas äppeljuice och massa kaffe, hehe. Idag blir det lugnt, men ändå rätt så underbar. Får se vad dagem erbjuder.


Ha en magisk dag!
/malintjus 

Ovido - Quiz & Flashcards