En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av malin - 26 juni 2012 23:38

Herregud jag har verkligen inte uppdaterat sen midsommar och jag vet, det är lite skamligt, men vad ska man göra när man har fullt upp?
Lite kort och gott om midsommar då.
Torsdag; stack upp till svärföräldrarna och klippte gräsmattan och käkade en bit mat, gott som vanligt! Samt att jag bjöd svärisarna och Tobbe på whiskey & nutella cheesecake, gott tyckte dom, men lite för mycket whiskey smak för min del så Tobbe fick allt vackert käka min bit med... Åååj så han led... Martin & raggarmorfar kom också på kvällen och sa hej, lagomt tills flickorna skulle sova så det vart även en tidig kväller för oss.
Fredag; hade först midsommar lunch med allihopa utan J & A, men dom kom senare på kvällen till middagen och vi hade det allmänt trevligt, svärmor verkade iaf ha mest trevligt och mest huvudvärk dagen efter :)
Lördag; Mona & Nattis kom hit och vi käkade lunch och på kvällen så grillade vi efter att ha varit ute och busat i lekparken. Ungarna lekte och vi fick skit i maten av grann araben, äckel kärring! 

Söndag; Mona åkte hem och morsan & syrran kom hem. Hej och hejdå vart det.

En jävligt trevlig och glad helg måste jag medge, tack alla inblandade.


Kära vaktis Uffe var hit i måndags och kollade in mitt kylskåp som fryser grönsakerna eller tinar smöret, beror på vilket man är mest sugen på eftersom man lär dansa runt med termostat grejjemojjen! Men vi får se vad dom säger, kanske får ett nytt?!?!?! Hoppas på en kyl och en frys, alltså, 2 skåp :)


Skickade in första uppgiften på historian med, kommer bara att kunna på G eftersom jag skickade in de uppgifterna för jag tyckte de var för svåra de andre. Men nu är jag inne på medeltiden och om någon stackars sate inte har något liv utav kan mycket om de, RING MIG! för jag kan då inte ett skit märker jag, hmmm..

/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards