En herrejösses blogg.

Alla inlägg under juni 2012

Av malin - 29 juni 2012 19:30

Idag var jag på möte och på måndag börjas de! Är taggad och sett fram emot detta länge, jag har inga förväntningar men jag hoppas det blir kul!
Gick ner på stan med morsan och syster efter lunch och prinsen kom hem och följde oss med ner, men sen gick han ner till jobbet. Köpte en bikini till mig, pyjamas till Svea, mascara till mig och ett par jeans short till prinsen. Elvira fick inget, men än så länge så är hon inte så hajj på vad som sker så det är bra :)

Sen tog jag med Svea ut i lekparken så var där i drygt 1,5 timme och gungade, gungade, åkte rushkana och åter gungade. Mamma och Sarina har tagit Elvira för natten så Svea blir extra ompysslad och gosig. Vi gick iaf ner till ICA och handlade middag (tacos) och sen lite godis, Svea fick några bitar och jag med, men mina var inte goda så jag ger nog bort dom, jippi så skönt det är!! 
Nu är dom och handlar (IGEN?!) med Sarina för hon och morsan ville ha nå gotta?!!? Men jag stannade hemma och tänkte skriva av mig lite.


Imorgon blir det troligtvis Visent parken och sen Kina resturangs besök :)
/malintjus

Av malin - 27 juni 2012 21:41

Idag är första dagen utan koffein! Varken tabletter eller redBull, tror jag förstår vad avtändning är nu.
Men jag ska rensa mig och jag hoppas att det går bra, nu jävla är det ordning och reda på livet! Jag försöker iaf och idag fick jag ett mål! Snygg och sexig inför dopet med älskade Elvira, korten kom idag så hoppas på att folk får dom på fredag då jag ska posta dom imorgon.

Fick fin främmat idag med utav Johanna, Johannes, Julia & Josefine. Sen kom Broder och hans tant hit med en jävla gräsklippare till Svea... Tack..... Annars så har det inte hänt så mycket, försöker få dagarna att gå, kanske ska försöka fixa lite med historian??


Nu kissar jag fan på mig!
PUSS

Av malin - 26 juni 2012 23:38

Herregud jag har verkligen inte uppdaterat sen midsommar och jag vet, det är lite skamligt, men vad ska man göra när man har fullt upp?
Lite kort och gott om midsommar då.
Torsdag; stack upp till svärföräldrarna och klippte gräsmattan och käkade en bit mat, gott som vanligt! Samt att jag bjöd svärisarna och Tobbe på whiskey & nutella cheesecake, gott tyckte dom, men lite för mycket whiskey smak för min del så Tobbe fick allt vackert käka min bit med... Åååj så han led... Martin & raggarmorfar kom också på kvällen och sa hej, lagomt tills flickorna skulle sova så det vart även en tidig kväller för oss.
Fredag; hade först midsommar lunch med allihopa utan J & A, men dom kom senare på kvällen till middagen och vi hade det allmänt trevligt, svärmor verkade iaf ha mest trevligt och mest huvudvärk dagen efter :)
Lördag; Mona & Nattis kom hit och vi käkade lunch och på kvällen så grillade vi efter att ha varit ute och busat i lekparken. Ungarna lekte och vi fick skit i maten av grann araben, äckel kärring! 

Söndag; Mona åkte hem och morsan & syrran kom hem. Hej och hejdå vart det.

En jävligt trevlig och glad helg måste jag medge, tack alla inblandade.


Kära vaktis Uffe var hit i måndags och kollade in mitt kylskåp som fryser grönsakerna eller tinar smöret, beror på vilket man är mest sugen på eftersom man lär dansa runt med termostat grejjemojjen! Men vi får se vad dom säger, kanske får ett nytt?!?!?! Hoppas på en kyl och en frys, alltså, 2 skåp :)


Skickade in första uppgiften på historian med, kommer bara att kunna på G eftersom jag skickade in de uppgifterna för jag tyckte de var för svåra de andre. Men nu är jag inne på medeltiden och om någon stackars sate inte har något liv utav kan mycket om de, RING MIG! för jag kan då inte ett skit märker jag, hmmm..

/malintjus

Av malin - 21 juni 2012 14:19

Gick ner på stan efter att ha lämnat Svea hos dagmamman och hade ett återbesök hos Synsam, jag vart godkänd även där så jag kan fortsätta ha linser, yaaay! Sen handlade vi en massa på Coop så vi har tills på lördag då vi ska fira midsommar med Mona & company som det ser ut nu :)
Imorgon blir det firande hemma hos svärisarna, först lunch och sen middag, mysigt! Benke bus är påväg hit med sin bror också, han är väldigt saknad och det ska bli skit kul att träffa honom!


Nu har jag precis rulltat och ugnstekt 96 köttbullar till lunchen imorgon och jag tror dom gick hem, Svea fick ett gäng som hon tröck i sig, älskade unge!


 


Köpte lunchen på hemköp idag eftersom Tobbe skulle äta matlåda sen igår, köpte någon nudelwok och 2 kycklingspätt, men dom kunde jag ju ha skitit i, huvaligen, inte alls som jag hade förväntat mig, men thats life!


 


Nu blir det gång upp till svärisarna så som jag hör på prinsen röst, ciao!
/malintjus

Av malin - 20 juni 2012 23:24

Nu har jag precis kastat ihop en liten överraskning till mina älskade svärföräldrar och hoppas dom kommer och hämtar den imorgon eftersom vi ska upp till dom, men innan vi hunnit fram så har den smält och det är ju lite tråkigt. 


   


 Lunchen från idag kastar jag upp också och säger därmed godnatt!

Min                   Syrran och morsan käkade likadana.

   

Av malin - 20 juni 2012 21:17

Har druckit en hel RedBull nu och håller bokstavligen på att kissa på mig så dett blir snabbt och kort!
Har just nu gjort 5 uppgifter och har skrivit 4 sidor, undrar just nu hur många block jag kommer att behöva använda eftersom det är 8 redovisningsuppgifter och nu är jag på första och har fortfarande 8 uppgifter i denna.. Puuuh!


 

Av malin - 20 juni 2012 19:37

Satte mig och har gjort introuppgiften till historia a och ska börja med dom riktiga nu. Herreminjee, jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men på ett sätt känns det som om att jag kommer klara detta med en mycket stor hjälp av pappa, min egna lilla historielärare, känns som om att han var med när det historiska sakerna hände, kanske han var också??


Jag känner mig sjukt trött och vill egentligen sova så prinsen var snäll och gick och handlade en RedBull till mig, jag skulle egentligen men han insisterade, prinsen min! Ungarna sover nu och imorgon blir det en stor dag!

/malintjus

Av malin - 20 juni 2012 08:44

Vaknade och låg och drog mig i sängen så jag tror jag somnade om en snabbis, men sen vaknade Elvira så det var bara att kliva upp. Men snälla Elvira väckte Svea också så det var bara att fixa frulle till henne med annars dör stackarn av hunger om hon inte får nå i magen direkt på morgonen. Så en halv macka och sen klädde vi på oss, försökte med klänningen hoon fick av moster sin men icke sa nicke, så det vart klänningen som hon fick av tant Sara :)


   


Bilderna ifrån igår också!



     


Ha en bra dag allihopa!!
/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards