En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 21 mars 2012

Av malin - 21 mars 2012 23:34
Hejsan! 
Jag har sett alla BB program genom tiderna men detta tar väl ändå priset? Hur kan man tillåta så mycket mobbning och kränkning som ni har gjort på dessa få veckor? Tycker det är förjävligt beteende som människorna har och det är verkligen ingen som tycker det är okej.
Det är inte kul att se på programmet, enda anledningen till att man ser det är för att man hoppas på en förbättring, men ingen hittills.
Ge dom en varning och fortsätter dom iaf, ja men tack då för deras tid i huset och be dom lämna!
Tänker inte utpeka någon speciell men ni förstår säkert vem jag specifikt menar med detta, efter dagens program så var jag verkligen ledsen över hur en människa kan bete sig.
Skäms på er som tillåter detta!
 
Undra om dom svarar??!
Av malin - 21 mars 2012 23:17

Dagen började hur bra som helst, slingade håret och precis när jag sköljde ur de så kom Tetta så jag klädde och packade åt mig och Elvira så vi åkte till Hedemora och skulle fixa naglarna, helt underbart! Sen hem och fixade middagen eftersom vi skulle iväg på bio med svärföräldrarna, den var btw ski rolig, jag rekommenderar verkligen Kvarteret Skatan... Till Laholm ja till Laholm ja vi ska till Laholm, tjohoo!!!

Kom hem och allting hade gått bra med flickorna, Tetta åkte och vi beställde lite ifrån nätet, nya träningskläder till mig och en våg. Ska köpa till prinsen nästa vända och sedan nya skor till oss, måste ju ha något på tassarna när vi tränar. 


           


 


Har precis kollat på Big Brother och jag kan verkligen inte förstå hur ett tv program med vuxna människor kan hålla på med så mycket mobbning och kränkning. Hur kan man tillåta detta? Åtgärder hit och dit, ingenting fungerar, ut med dom som håller på, ge dom 1 varning innan. Det är inte ens kul att se på. Enda anledningen till att se de är för dom normala människorna, Camilla t ex. 


Blir att kasta iväg ett mejl till redaktionen om jag hittar någon!

/malintjus

Ovido - Quiz & Flashcards