En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av malin - 5 mars 2012 23:03

Kastar in lite bilder ifrån när vi var hemma hos svärisarna, vart ju en fika där och sen mat, yummie!


 


Vaknade och hela dagen har ungarna skrikit och varit allmänt griniga. Svea har trotsat och slagits väldigt mycket och gjorde bara en massa hyss. Gick över till morsan så hon fick stå för lunchen idag och sen sa vi hejdå till Lill & Tomas. Solis var även in på en kaffe, alltid lika trevligt att se henne.

Tobbe kom hem runt 5 tiden och då kastade han mig i säng så jag skulle få sova medans Svea och Elvira var med honom. Svea somnade så han hade tur och kunde även laga middagen, helt underbart!

Tog en promenad till Hemköp med morsan och bjussade sedan på kaffe innan hon gick hem till sig. Medans dom drack kaffe så gjorde jag en super god smoothie med; kvarg - banan - frysta bär - svärvinbärsjuice.


  
   


Imorgon blir det att ringa till Eldrid och boka en ny tid eftersom hon inte var där i fredags då vi hade en bokad tid. Sen blir det även ett telefonsamtal till Familjecentralen så vi får väga & mäta lill skruttan. Ska gå dit med morsan också för hon skulle på någon provtagning eller nå. Sen märker vi hur dagen går till väga, det lutar åt att även ta en promenad hem till svärisarna med Tobbe så jag slipper vara ensam hemma imorgon med. 


.. im gonna make it my way!
/malintjus 

Av malin - 5 mars 2012 10:51

Har inte sovit på 2 nätter nu och ingen vila på dagarna, så vi är riktigt trötta, jag var vaken inatt så Tobbe fick sova. 

Svea vaknade och gall skrek som en tok inatt så hon fick sova mellan oss och somnade till slut. Elvira däremot har varit vaken i stor sett hela natten och är fortfarande vaken. 

Tobbe är påväg till sina föräldrar och ska fortsätta hjälpa dom med Mias nya kontor. 


Igår kom vi inte hem förrens 2o.3o och vi var verkligen jätte trötta.

Nu ska Elvira ha mat, igeeen.

Ovido - Quiz & Flashcards