En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av malin - 3 mars 2012 23:24

Idag har varit en toppen dag, vaknade av Tomas & Svea, mys med barnen, promenad, fick massage av Lill, hem och käkade grillat, gött som satan, hade verkligen lyckats. Vinet till maten smakade dock skit, men cidern slank ner. Just ja, fick ett skumbad med en amarula av prinsen med, snacka om en riktigt Malin dag idag, lövlii!!


 

 


Nu ska jag krypa ner i sängen med prinsen och kolla på Gladiatorerna som vi missade idag pga Melodifestivalen, men jösses, vart tar den vägen? Ajaa, Top Cats kom vidare och det är ju lite positivt.

Puss å tack å hej! 

Av malin - 3 mars 2012 16:46

Igår kom ju som sagt min underbara älskade Tomas så vi hade fullt upp med mys och prat. Knäppte kort på mina älsklingar och gud så fina dom är. Han ville hellre sova här än hemma hos morsan med Lill och det fick han ju så klart! 

Vaknade imorse av honom och Svea, sen vaknade Elvira så vi käkade lite frulle och sen spelade han lite tvspel och lit epå Iphonen medans vi städade. Gjorde lunch och han stack ut ett tag, just ja.. Svärmor kom på ett kaffe rep också. 

Kastade på oss kläderna och gick på affären, hem och slängde in varorna, lämnade Tomas till mamma & Lill för vi skulle till Jessica, men hon var inte hemma och skulle sen få besök så det skulle bli fram - hej - tillbaka, nej tack! Så det vart en lång promenad istället, tjejerna sov hela tiden, jag var nyfiken på va allting va och det vart nog lite kjobbigt i längden för min älskade fästman som fick lyssna, haha. 


 


Nu hemma och latar oss lite, eftersom vi inte kom till Jessica så ska vi festa till det själva. Mello ikväll btw!
/malintjus 

Ovido - Quiz & Flashcards