En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 28 april 2010

Av malin - 28 april 2010 22:51

Har precis kommit hem från U & V, har spelat kort och gosat med Roger, skönt! 
Lyssnar på Ted Gärdestad nu och kollar på när Tobbe stryker gardinerna till vardagsrummet, har precis satt upp i köket så nu känns det bättre.

Men det är såhär min kära läsare, Tobbes syster ska gifta sig i sommar och jag ska ha en klänning. Min svärmor har skickat efter två stycken som Tobbe har valt så nu behöver jag eran hjälpa. Temat är 'midsommar nattsdröm', rosa alltså. Vet inte riktigt än hur stark rosa Tobbes slips blir.


    

(Klicka för normalstorlek)

Nu ska jag fixa med tvätt och något till min hungrande mage.

/malintjus 

Av malin - 28 april 2010 08:48

Flyttade allting igår och runt 20 över 7 så lämnade vi nycklarna till gamla lägenheten, skönt att bli av med den nu! Så igår kvälls började vi fippla lite och dona och ha oss. Tobbe drack öl och njöt av livet. Är ganska klar i stor het, men det är ändå mycket kvar att göra, gardiner ska upp, massvis med saker måste inhandlas så vi får någon ro på detta. Lådor ska till förrådet, lådor ska till pappa, saker ska slängas, hämtas ja haha.

Nu sitter jag med morgon kaffet och Vinyl 107 på radion. Balkongdörren är öppen och morgonen är ljuv. Men när man kollar ner på golvet så är den inte så ljuv längre. Vaknade i morse och på golvet var det en hel drös med oinbjudna gäster, nämligen myror, hujeda mig ni!! Bovärden svarar inte på mobiilen eller kontoret, morr!


Nu ska jag drick upp kaffet och ta tag i lite saker.

/malintjus 

Ovido - Quiz & Flashcards