En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 26 april 2010

Av malin - 26 april 2010 18:15

Svar till Kewa; Inte om man flyttar inom en snar framtid, höhö.

Ringde till min nya hyresvärd idag och han skulle höra av sig runt 17.30, så han gjorde det, han hade precis besiktat klart lägenheten så nu har jag hämtat nycklarna. Får se om vi flyttar in idag eller hur vi ska göra, men det tror jag väl att vi gör, tjhihi!

Ska få nya tapeter också i sovrummet och det är tammetusan toppen. Nu hinner jag inte skriva så mycket mera, magen verkar växa iaf, lite fet får man ju bli. Men jag vet ju inte om det är för filen eller om jag börjar få en baby mage, hehe.


Coming soon.

/malintjus 

Av malin - 26 april 2010 07:46

Svar till Sara: Det har du helt rätt i att det vart att alla drogs över en kam. Men om man kollar på siffrorna om vilka som gör det mesta så härstammar dom ej från Sverige. Tycker det är helt fel och ett vis är att om dom gjort fel så ska dom utvisas för då kan dom ju tydligen inte leva ett bra liv. När dom fått en möjlighet till det här i Sverige.

Igår så skulle jag blogga men det gick åt helvete hela tiden, skit! Var iaf på Greken och käkade god mat, förätten var inte det jag beställde så vi slapp betala för den, hujeda mig. Varmrätten var nog det godaste jag ätit på länge, kunde äta en till tallrik men nöjde mig. Sen vart det hem och tog en kaffe och sen strosade vi ner till bion. Kollade på Snabba Cash och sen efter det hem. Filmen i sig var väl bra, jävligt seg men den var helt okej.


  


Nu sitter jag och har ätit min frukost, sitter nu med kaffet och kollar lite på Dirty Dancing. Tobbe åkte nyss iväg med Uffe, så jävla pissigt att vi har morgonsolen, går ju inte att sova då. Sen får vi se vad jag ska göra idag, tror jag har lite räkningar som måste betalas och en ekonomi som måste synas över.


Grattis på födelsedagen Tobbe, Ronny, Knut Arild & Eva.
/malintjus 

Ovido - Quiz & Flashcards