En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 16 september 2012

Av malin - 16 september 2012 20:24

Jaha då har vi skickat ut inbjudningarna och vi ska ha den hemma hos oss, julafton blir det min släkt och på juldagen Tobbes släkt. Hoppas de kan komma de som vi bjudit för då blir det skit kul!
Har skrivit vilka som kommer och sen blir det julklapps lista allting. Julklappar, presenter och allt, många som fyller år runt jul och jag kommer att hålla hakan uppe, varesig det blir bra eller inte.


Nu ska jag skicka iväg önskelistorna till de som vill ha de. Tetta & Sara kommer också, PUSS

Av malin - 16 september 2012 12:25

Det brukar ju vara så att när man säger någonting så blir det tvärtom. Ja jag har klarat hela middagen utan att spilla på min vita klänning. När man sagt den meningen så är klänningen allt förutom vit. Det har hänt mig, jag har fått för mitt talesätt. Jag pratade med min kära vän Amanda för några dagar sen och då sa jag att Elvira va guldomlig och skrek aldrig, tyst som en mus och grät aldrig. Hmm.. Tvärtom, tjurig, grinig och skriker, jag ska tamme bövelen inte säga nå mera tror jag. Men nu när jag sagt detta så kanske hon blir snäll igen? :D


Har varit ute på en promenad och nu sover flickorna efter en skrikig väg hem, hmm.. Aporna utanför sparkar boll men fattar inte att man ska skjuta från mål till mål utan de ska skjuta på balkongerna, är livrädd att de ska skjuta in en ruta för mig. Peppa peppa ta i trä att de missar, dom missade Sveas fönster med 2 dm för någon dag sedan, puuuh!


Nu blir det film, lunch för familjen (jag har precis tagit en shake) och sen ska vi upp till Tobbes lägenhet och pyssla lite.

/PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards