En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 12 september 2012

Av malin - 12 september 2012 22:57

När jag var yngre så blandade jag alltid ihop de två och kan kunde verkligen inte skilja på dom. Nu har jag lärt mig vilken som är vilken och jag har verkligen noll kondition och därutav blir motionen liten. Men att promenera kan jag och har jag musik med i öronen eller någon med mig så blir det roligare, eller tv, åh vad jag skulle vilja ha ett gå band att ha i vardagsrummet så jag kunde gå medans jag tittade på tv. Eller kanske en crosstrainer?


Vi gått igenom mera saker idag och jag hittade en låda med mina dagböcker så nu har jag flyttat dom till en annan låda som jag ska ha uppe och som jag ska läsa om något år och se vad jag gjortde för tok då. Men jag har ju allti bloggen här som påminner mig också och jag blir så glad, för jag har fått ut något utav mitt liv innan jag vart 2 barns mamma. jag har varit i Norge, tagit studenten, varit tillsammans med en buse, eller tillsammans kan man inte heller kalla de, med umgåts? Iaf, jag tycker att jag har fått ut något av mitt liv och det är ju nu som livet har börjat, jag älskar mina barn mest av allt i hela världen och jag är grymt tacksam över att de har den bästa pappan man kan tänka sig, Tobias är nog den enda pappan som jag har sett som verkligen beter sig som en mamma, jag vet inte hur jag ska förklara mig, men han släpper verkligen allt, han är hellre hemma med sina barn än umgås med sina vänner. Tack!


Just nu letar jag efter en vän som kan vara en slags pt (personlig tränare) och jag hoppas någon nappar och vill hjälpa mig, jag har fått lite små hjälp, men vill ha någon mer konkret. Dags att göra plankan snart.
/PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards