En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 11 september 2012

Av malin - 11 september 2012 20:32

Ja idag var det en sådan dag. Tavlor och tavelhyllorna är uppsatta, jag har även fått fingrarna ur arslet så nu har min mage från graviditeten med Svea blivit stärkt med mer gips, bara sådär efter 2 år, haha. Men nu är det gjort och ska upp. Tråkigt att jag inte gjorde en på Elvira, men sånt är livet. Har lite kort på magen iaf :)

Var ju iväg till BVC idag med lilla Elvira, hon är både tyngre och längre än Svea, när Svea var 8månader.
Ikväll blir det svenska Hollywood fruar, jippi!!! PUSS

Av malin - 11 september 2012 09:05

Har testat/testar på hur livet kommer att kännas med 100% Tobbe frihet. Vaknade imorse och gjorde frukost till alla, tog fram kläder till ungarna och sen gjorde jag i ordning dom. Gick och lämnade Svea tillsammans med Elvira och nu r Svea lämnad och Elvira ligger på golvet och försöker krypa, men det går inte allt för bra. Men tror nog att jag ska ha och lägga henne eftersom hon börjar bli trött och vi ska vara på BVC klockan 11, så då tajmar vi det bra.
Lär städa här hemma idag också, dammsugning och skurning står på schemat och lite till.


Elvira vart glad när vi lämnat Svea, hela vagnen är hennes, yaaay!!

 


Är fortfarande snorig och jag hoppas det ger sig snart. Tobbes vän skrev och frågade o jag ville köpa lite böcker, jaaa!! Hon hade ju hur många som helst som verkade bra så jag slår nog till när jag får pengar och om de är kvar de jag ville ha! Undra om man ska ta en shake innan man går också? Jag är fan aldrig hungrig men måste tvinga i mig åtminstonne 1 shake.

Nu ska jag se klart på filmen Pumkin, eller nej, jag skiter i de och slår på en Disney klassiker. PUSS

Ovido - Quiz & Flashcards