En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 29 april 2011

Av malin - 29 april 2011 22:44

Hej å hå luden tå!

Va till Avesta idag så det vart lite kläder till Svea och sen fönster shopping för oss! Unnade oss lunch på Älvan och jävlar i min själ va gott det var! Sen vart det hem till svärisarna och lämnade Svea och for till ÖB & Willys. När vi kom tillbaka så var alla nöjda och glada förutom farfar & Svea som skrek haha. 


Nu är vi hemma och njuter av varandras sällskap, hittade en klänning som jag beställde till dopet, hoppas jag kommer i den! Sen lite anmnat plojjs med, sen blir det nog en sväng till HM igen och kolla på lite mer kläder och accessoarer till  dopet också, kärlek!


Min stora tjej blir så stor, mammas älskling!

/malintjus

Av malin - 29 april 2011 06:53

Jädras va morgon snorig jag är uscha, dont like it at all! Svea ligger på golvet och pratar med tvn och säg själv i spegeln. Tobbe duschar och snart är det min tur. Blir en tripp till Avesta idag fast Tobbe följer med han å, så det blir mys! Ska storhandla käk också och det gillas verkligen!


Ikväll blir det nog en tidig kväller, eller jaa, 23.00 som vanligt, måste ju se Big Brother så klart! Imorgon blir det Norbergs marknaden, gillas otroligt mycket! Köpa lite saker till bästaste Svea  


Gud så hon pratar smulan, mamma älskar dig!
/Stoltaste mamman någonsin! 

Ovido - Quiz & Flashcards