En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 27 april 2012

Av malin - 27 april 2012 20:34

Jag har fått äran att testa Coops yoghurt och den var helt okej. Svea tyckte den var jätte god och käkade 2 tallrikar en morgon, hon ville ha mer men ibland får man sätta stopp så hon inte får allt för ont i magen. 
Vi testade med smaken jordgubbe (för det var den enda kvar utan de 3 sorterna jag fick välja mellan), priset är helt rimligt med anser jag och den har vi köpt hem fler utav!


 

 





 

Av malin - 27 april 2012 09:36

and you find... The sky is yors!! im youououououuuuuuuooooors!!! Lööv that song! Har Mix Megapol på just nu när jag ska blogga. Snart ska jag lägga mig i sängen och slå på Rix FM och plugga.


Snäll som man är så dagen innan prinsen min fyllde 25 så vart jag sugen på fisk, så jag stekte en bit lax och gjorde lite kamutvete, stekte lite grönsaker också. Svea ville ännu inte äta så hon fick yoghurt och Tobbe baconsås.

 


Igår fyllde han som sagt 25 år, min stora pojk!! Dagen började med frukost på sängen och 3 paket - 2 tshirtar och sen 1 tv-spel så han vart nog måttligt glad. GIck halvdag så igår em satt han och spelade för fullt och jag pluggade. Men ville ta en liten paus så sprang över till morsan där paket nr 4 stod och som även var ifrån morsan. Här kommer alla bilder ifrån gårdagen,  hann inte ta några här hemma men han fick en grill, sprit, presentkort och grill tilbehör!


                             



Jag har även klippt och färgat håret så nu är jag lite ljusare men det syns knappt, men jag är toknöjd!


           



Nu är båda ungarna vakna så jag ska ta och betala lite räkningar och sen busa med dom, min änglar!!
/malintjus  


Ovido - Quiz & Flashcards