En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 21 april 2012

Av malin - 21 april 2012 22:31

Ja hela dagen har varit hel toppen. Gick ner på stan när vi vaknat och köpte en tröja och ett långt linne till mig och sen in på coop och handlade lite. Vidare till Beppes eftersom vi hade lite tidspress på oss. Så Tobbe tog en hamburgemeny och jag tog en kycklingsallad - himmelsk! Svea fick en Fun Box mrn hon somnade när vi kom hem så hon käkade inte med oss.

Svärmor kom så vi tröck in Svea och all hennes packning i bilen och åkte till Hedemora, lämnade henne och in en snabbis på bolaget innan de stängde. Tiden står verkligen stilla i den där staden.
(Detta är även första gången som jag glömde skicka med alvedon till smulan!) 

Har planterat blommor, Tobbe har röjt undan lite sly ute i dungen och vi har dragit bort riset. Grillade nu på kvällen, gudskelov så gott det var! Johan kom och gjorde oss sällskap så det var kul. 


Tetta ringde precis innan vi satte oss och käkade, vad har inte hänt om inte att Svea har åkt på 39,6 graders feber så dom kom och hämtade mig och körde hem oss. Tobbe och Elvira är kvar och umgås med de bästa folket! 
Svea sover nu och jag ska snart göra mig klar inför sängen, ska bli så skönt att somna, hoppas inte de andre blir borta så länge.


Imorgon blir det Borlänge med svärisarna, kanske tar med mig någon av barnen, vi får se. Hoppas Sveas feber försvinner nu under natten och att den inte blir värre.

/malintjus 

Ovido - Quiz & Flashcards