En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 21 januari 2015

Av malin - 21 januari 2015 22:35

Sitter med kaffe muggen i brevid mig och knner den underbara obeskrivliga ljuva doften. Jag har min almanacka, block och pennor här också eftersom jag håller på att jobba lite med Forever. 
I bakgrunden så går Netflix och jag har hittat en av mina favorit filmer, Välkommen till Pleasantville!


   


Jag läste igår, trot eller ej, på Kissies blogg och då hade hon lagt upp lite Tradera fynd, hittade ett par jätte fina skor som jag ville ha, så kastade in en slant men någon bjöd över mig efter någon timme, så jag tänkte jag skulle ut och kolla igen hur mycket de har kommit upp till. 
/yours truly malin

Av malin - 21 januari 2015 16:06

Igår var jag hemma med Svea eftersom hennes hosta inte blir bättre, under dagen är den bättre jämfört med nattetiden, gud så hon hostar och slemmar. Måste få henne helt frisk snabbt för om 2 veckor ska hon in på operation igen och det blir inte så bra om hon är sjuk då. Tur har vi att hennes farmor följer med oss, hade aldrig klarat av att sitta där ensam med henne, usch som hon såg ut förra gången, hujedamig!
Igår fick jag ett paket utav brevbäraren, den gick inte ner i brevlådan så han kom in på gården för att se om jag var hemma, det var mina kusiners mamma som skickade 2 gamla jackor som jag och min lillasyster hade när vi var små, fortfarande hela, så jag ska tvätta upp dom och förvara dom till tjejerna kan ha dom :)

       

Idag var jag även i skolan en stund, hade gruppdiskussion och efter det hade vi en klassdiskussion, på måndag fortsätter dagens som vi inte hann med och fortsätter med en ny. VoO2 verkar rolig och det är mycket mer tänkande än Hälsopedagogiken, love it!

Efter skolan åkte jag hem till Sandra för att hjälpa henne med Etik och människanslivsvillkor, men det gick ju inte allt för bra, men lite mer idéer kanske hon fick, hoppas jag, lättare att hjälpa henne i de kurser som jag redan läst, men hon kommer att få hjälpa mig i den där kursen när jag börjar den, om det är snarlika uppgifter vill säga.


Dags att plugga mera för att sedan åka och hämta lite Forever produkter som jag ska leverera på fredag!
/yours truly malin

Ovido - Quiz & Flashcards