En herrejösses blogg.

Alla inlägg den 27 februari 2015

Av malin - 27 februari 2015 14:02

Började dagen med attvakna upp utan Tobias, alltid lika jobbigt, men denna gång var det innan klockan ringde, han hade gått ner och lagt sig på soffan för han hade en sån tandvärk, igår fick han gå ner och lägga sig för att jag snarkade, stackars sate, har ni nå tips på hur man kan minska snarkningarna? 

Klev upp med Elvira och Svea kom strax där efter, klädde på dom och gick ut för att få fram cykelvagnen. Kopplade på den och började trampa, men ack och fy! Fick vända och ta bussen till dagiset. Har en sån träningsvärk i benen ifrån igår. 
Staffan hörde av sig och de skulle åka och bada, självklart ville jag följa med tillsammans med flickorna, så Mia hämtade upp mig på dagiset med tjejerna och körde oss till badhuset. Sen efter vi badat så åkte vi hem hit och käkade lite ifrån Roma pizzeria. Sen åkte dom hem och vi myste ner oss i soffan till barnprogram, huvudet började dunka så j ag sprang och tog 2 alvedon innan det skulle bli värre. Slumrade till och sen när jag vaknade var den borta, underbart! 
Prinsen kom hem och vi pratade lite sen nattade vi flickorna, tittade på tv och somnade ovaggat.


     


I onsdags var vi till Borlänge och handlade, jag åkte med lfickorna & Ronja medans Tobbe åkte med Jimmy & Stefan, vi träffades för att käka på Ikea och sen hemma. Vi brudar började med Kupolen där det blev nya skor och 1 låda sushi, sen vidare till Rusta för sängkläder och sköljmedel, på Ikea fick jag med mig några matlådor och 1 matta, Ronja handalde lite hon med och sist var vi in på Dollar, där handlade jag bara en varsin glass till flickorna.


 


Idag har jag hunnit med en massa, lämnade flickorna på dagis och tog bussen hem, började med att lägga mig och glo på tv en liten stund, sen började bestyren, plugga, diska, tvätta, laga mat, vika tvätt, vädra, prata med pappa, advokaten, folktandvården och min syster. 
Dags att fortsätta plugga och kika på serien SOA, för andra gången, haha!
/yours truly malin

Ovido - Quiz & Flashcards